بختیاری‌زاده خط‌ونشان کشید؛ یک فرق باید بین ما و بقیه باشد!

سهراب بختیاری زاده: یک فرقی بین ما با دیگر تیم ها باید باشد. اردوی ملی در حال حظر برای تیم ما خوب نیست.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران توانا؛ ختیاری زاده، سرمربی استقلال در نشست خبری گفت: بازیکنان امید؟ تیم امید برای من مهم است اما شرایط استقلال به گونه ای است که فرق می کند. یک فرقی باید بین ما و بقیه باشد.
او در ادامه صحبت ها گفت:آن زمانی که قانون می گوید بازیکن به تیم امید بدهیم این کار را می کنم اما زمان بیشتر نمی‌توانم، چون استقلال و آینده آن برایم مهم است. امروز تیم ملی امید با تعداد زیادی بازیکن غایب راهی ناگویا برای انجام مسابقات آسیایی شد. در لیست غایبین اسامی بازیکنان استقلال به چشم می‌خورد.
باشگاه استقلال به دلیل بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا، مجوز خروج هیچ کدام از بازیکنان ملی پوش را از اردوی تیم نداده است. این اتفاق با نظر شخصی سهراب بختیاری‌زاده گرفته شده است. باید دید با این ناهماهنگی باشگاه ها و فدارسیون ، تیم ملی امید چه نتیجه ای در بازی های آسیای می‌گیرد.#ورزش #توانا#فوتبال
13:15 - 18 شهریور 1405
ورزش
فوتبال ایران
باشگاه توانا