آخرین وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز دوشنبه

مدارس تعدادی از استان‌ها در روز دوشنبه ۱۷ آذرماه تعطیل شدند؛ جزئیات و فهرست استان‌ها در ادامه آمده است.
خبرگزاری فارس – سردبیری استان‌ها؛ تازه‌ترین اعلام دستگاه‌های استانی نشان می‌دهد که مدارس در تعدادی از استان‌ها روز دوشنبه ۱۷ آذرماه غیرحضوری خواهند بود؛ نام استان‌هایی که این تعطیلی در آن‌ها اعمال می‌شود، در ادامه آمده است.
آذربایجان غربیبا تصمیم ستاد مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌غربی، مراکز آموزشی و تمامی مقاطع تحصیلی مدارس استان شامل پیش‌دبستانی، ابتدایی، متوسطه اول و دوم در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر روز دوشنبه ۱۷ آذر با هدف پیشگیری از شیوع ویروس آنفلوانزا و قطع زنجیره انتقال آن تعطیل بوده و آموزش به‌ صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
فارسسرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس طی نامه‌ای فعالیت مدارس و دانشگاه‌های استان را تا پایان هفته به‌صورت مجازی و فعالیت بانوان شاغل دارای فرزند محصل در دستگاه‌های اجرایی استان را به‌صورت دورکار اعلام کرد.
قمکمیته اضطرار آلودگی هوای استان قم اعلام کرد روز دوشنبه 17 آذر مدارس قم تعطیل و آموزش به صورت غیر حضوری شد.
گلستانبر اساس اعلام استانداری گلستان، با توجه به اعلام دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر روند رو به رشد ابتلا به آنفلوآنزا در استان بر اساس مصوبه شورای هماهنگی مدیریت بحران، با هدف گسست در زنجیره انتقال این بیماری، مهدکودک‌ها، پیش‌دبستانی و همه مدارس در همه مقاطع در ۱۴ شهرستان گلستان، روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۱۷ و ۱۸ آذر مجازی و غیرحضوری خواهد بود.
مازندرانستاد مدیریت بحران استان مازندران اعلام کرد: به منظور جلوگیری از شیوع ویروس آنفلوانزا و تکمیل دوره کمون پنج روزه، آموزش مدارس در روز دوشنبه ۱۷ آذر به صورت غیرحضوری برگزار شود.
یزدمدیرکل مدیریت بحران استان یزد خبرداد: تمامی مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌های استان تا پایان هفته به صورت غیر حضوری تشکیل می‌شود.
ایلام براساس مصوبه کارگروه سلامت استان و به‌منظور صیانت از سلامت دانش‌آموزان و جلوگیری از گسترش بیماری آنفلوانزا مدارس ابتدایی ایلام فردا دوشنبه ۱۷ آذر غیرحضوری و کلاس‌ها از طریق شبکه شاد برگزار خواهد شد.
هرمزگانمهدکودک‌ها و پیش‌دبستانی‌ها در پنج شهر بندرعباس، میناب، بندرلنگه، حاجی‌آباد و قشم از دوشنبه ۱۷ تا چهارشنبه ۱۹ آذر تعطیل هستند؛ مدارس ابتدایی در این پنج شهر طی همین بازه زمانی غیرحضوری خواهد بود؛ اما مدارس ابتدایی در سایر بخش‌ها و مناطق تابعه این شهرستان‌ها حضوری فعالیت می‌کنند.
تهران دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران گفت: فقط مهدکودک ها و پیش دبستانی های استان تهران فردا تعطیل خواهند بود. همچنین مادران دارای فرزند پیش دبستانی و مهدکودک با نظر مدیران می توانند از دورکاری استفاده کنند.
کرمانشاه مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه از تعطیلی تمام مقاطع تحصیلی مدارس و بخش آموزشی دانشگاه‌های استان در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ خبر داد.
لرستانبا مصوبه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران و با هدف جلوگیری از گسترش و قطع زنجیره بیماری آنفلوآنزا، تمامی مقاطع آموزشی در استان لرستان تا دوشنبه به‌صورت غیرحضوری و از طریق بسترهای مجازی فعالیت خواهند کرد؛ این تصمیم با هدف حفظ سلامت دانش‌آموزان، دانشجویان و خانواده‌های آنان اتخاذ شده است و همه مراکز آموزشی—شامل پیش‌دبستانی‌ها، مهدهای کودک، مدارس ابتدایی، متوسطه اول و دوم و دانشگاه‌ها—ملزم به ارائه آموزش غیرحضوری در بستر فضای مجازی و فضای شاد هستند.
البرز رئیس کارگروه اضطرار آلودگی هوا، با تشریح آخرین وضعیت جوی استان البرز گفت: مدارس مقطع ابتدایی برای روز دوشنبه هفدهم آذر ماه در شیفت صبح غیرحضوری خواهد بود، همچنین مهدکودک و پیش‌دبستانی‌ها نیز تعطیل خواهند بود.
اصفهانمدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار داشت: از تاریخ ۱۵ لغایت ۱۷ آذرماه، آموزش در تمام مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان غیرحضوری خواهد بود.
کردستانستاد مدیریت بحران استانداری کردستان اعلام کرد: تمامی مدارس و دانشگاه‌های استان تا روز دوشنبه ۱۷ آذرماه به‌دلیل شیوع آنفلوانزا تعطیل است و آموزش‌ها به‌صورت غیرحضوری ادامه خواهد داشت.
کهگیلویه و بویراحمدمدیرکل مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد، گفت: به دلیل تداوم شرایط اضطراری و براساس جمع‌بندی صورت‌گرفته در کارگروه شرایط اضطرار استان، کلیه مدارس در همه مقاطع تحصیلی و در هر دو نوبت صبح و عصر طی روزهای یکشنبه و دوشنبه، ۱۶ و ۱۷ آذرماه، به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.
21:05 - 16 آذر 1404