آزادگان سرافراز شهرستان ملارد تجلیل شدند

همزمان با ۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، آزادگان سرافراز شهرستان ملارد با حضور مسئولان این شهرستان تجلیل شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از ملارد، همزمان با ۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، آزادگان سرافراز شهرستان ملارد با حضور مسئولان تجلیل شدند.در این مراسم که امروز با حضور جانشین فرمانده سپاه، فرماندار، امام جمعه و اعضای شورای اسلامی شهرهای ملارد و صفادشت، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی دیگر از مسئولان در سالن اجتماعات شورای شهر ملارد برگزار شد، از ۵۳ آزاده سرافراز این شهرستان تجلیل شد.
در طی این مراسم امام جمعه و فرماندار و رئیس شورای اسلامی شهر ملارد در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع‌ مقدس بر پیروی از راه شهداء در رسیدن به آرمان‌های نظام اسلامی تاکید کردند.
اخبار صفحه تهران را در این صفحه دنبال کنید‎@Tehran
15:04 - 26 مرداد 1405
استان ها
تهران

1 بازنشر
7826 بازدید