واکنش جهانی به افتتاح ایستگاه «مریم مقدس (س)» در تهران

کاربران غیرایرانی در واکنش به خبر افتتاح قریب‌الوقوع ایستگاه حضرت مریم مقدس(س) در تهران، آن را خلاف تصویرسازی رسانه‌های غربی علیه ایران توصیف می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، فعالان ایرانی فضای مجازی در واکنش به ساخت ایستگاه مترو مریم مقدس(س)، آن را اقدامی جالب هم در نام‌گذاری و هم در طراحی دانستند.فعالان خارجی فضای مجازی نیز در واکنش به ساخت این ایستگاه، آن را نشانه احترام ایرانی‌ها به ارامنه و پیروان سایر ادیان الهی دانستند.کاربران تأکید کردند که چنین اقدامی نشان داد بازنمایی هراس‌انگیز از جامعه و حکومت ایران در رسانه‌های غربی درست نبوده است.ایستگاه مریم مقدس (س) در نزدیکی قلب مذهبی جامعه ارامنه تهران و تنها دو دقیقه پیاده‌روی تا کلیسای سنت سارکیس فاصله دارد.موقعیت مکانی این ایستگاه باعث شده است تا دسترسی مردم به مراکز فرهنگی و مذهبی ارامنه بسیار آسان‌تر شود.
کاربران خارجی با اشاره به روایت‌های ترسناک از ایران و زندگی اقلیت‌ها در این کشور از زبان رسانه‌های جریان اصلی،‌ آن را رویکردی برای اهداف ضدایرانی غرب عنوان کردند.برخی از فعالان نیز نحوه برخورد ایران و اسرائیل با مسیحیان را با هم مقایسه کرده و تأکید کردند که «مسیحیان در ایران امنیت بیشتری دارند تا در اسرائیل».در ادامه واکنش برخی کاربران ایرانی و خارجی در فضای مجازی به ساخت ایستگاه مترو مریم‌ مقدس(س) را مشاهده می‌کنید.
16:49 - 22 مهر 1404
جامعه
شهری





1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌عباس حسنی‌
@koor27922 مهر 1404
در پاسخ به @omolbanin_khosravi
حرکت خوبی بود بهتره در عید مسیح هم صداو سیما تغییری در رویکردش بده امروزه جنگ جنگه نرمه