واکنش مردم به پخش صدای رهبر شهید در میدان انقلاب تهران

۲۴ MB
۷ MB
برای دیدن ویدیوهای بعدی ‎‎@Multimedia را دنبال کنید 🎬#رهبر_شهید #امام_خامنه‌ای
20:51 - 29 اسفند 1404
ویدئو




3 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌عمار مهدوی‌
@Ammarmahdavi29 اسفند 1404
در پاسخ به و
🌱حمایت از حضور عاشقان مبارزه با صهیونیست ها در میادین رزمhttps://farsnews.ir/Ammarmahdavi/1772656157387516902
تصویر نمایه‌ی ‌عمار مهدوی‌
عمار مهدوی

@Ammarmahdavi  •  13 اسفند 1404

مطالبه

جوانان مشتاق مبارزه با اسراییل هستند

با توجه به ترور ناجوانمردانه رهبر معظم انقلاب و فرماندهان و مردم بیگناه توسط اسراییل غاصب و آمریکای جنایتکار ، جوانان و مردم تقاضا دارند اجازه حضور مستقیم در نبرد بر علیه صهیونیست ها و آمریکا را بدهند و آنها را سازماندهی و تجهیز کنند.

دولت ، نیروهای مسلح

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌نرجس ال طریف‌
@user17681277878229 اسفند 1404
در پاسخ به و
هر آرزویی در اين زندگی داشتيم.. بعد از تو مزه تلخی دارد..با این فراق چه سوختيم .. و هرگز نخواهيم كه بسازيم ..تنها با یک امید هنوز زندگی ما ارزش دارد.. جز انتقام از قاتل تو معنایی دیگری ندارد..#رهبر_شهید #سوگ_فراق

تصویر نمایه‌ی ‌فردین عزت پور‌
@fardin_ezzatpour29 اسفند 1404
در پاسخ به و
با سلام و احترام ملت شریف ایران ، ایران میتواند با استفاده درست از تنگه هرمز اقتصاد خود را درست کرده و تحریم های ظالمانه ای که سالیان سال بر مردم شریف ایران تحمیل شده است مقابله کرده و تحریم های موجود را بی اثر کند فقط کافیست شرط عبور از تنگه هرمز را استفاده از ریال ایران در مبادلات نفت و گاز منطقه…نمایش بیشتر
درخواست تقویت ارزش ریال با استفاده از موقعیت راهبردی تنگه هرمز
مطالبه

درخواست تقویت ارزش ریال با استفاده از موقعیت راهبردی تنگه هرمز

ایران در قلب مسیر حیاتی انرژی جهان ایستاده؛ جایی که میلیون‌ها بشکه نفت روزانه از تنگه هرمز عبور می‌کند. این موقعیت استراتژیک، سرمایه‌ای است که می‌توان آن را نه برای درگیری، بلکه برای یادآوری قدرت اقتصادی و پولی ایران به کار گرفت. اکنون که کشور در آزمونی بزرگ ایستاده است، فرصت آن رسیده تا از ذخایر انرژی و موقعیت جغرافیایی، پشتوانه‌ای واقعی برای ریال بسازیم و ایران را از وابستگی به دلار و ارزهای بیگانه رها کنیم. محورهای طرح: 1. بورس انرژی با محوریت ریال تشکیل بازار فروش نفت و گاز با پرداخت‌های مبتنی بر ریال ایران، تا ریال به ارز تجارت منطقه‌ای تبدیل شود. 2. سامانه تسویه منطقه‌ای با ریال ایران اجرای سیستم پرداخت بین‌کشوری در خلیج فارس که بخشی از مبادلات انرژی و کالا را با ریال انجام دهد. 3. پشتوانه انرژی برای ریال اتصال ارزش ریال به ذخایر نفت و گاز کشور، تا هر واحد پولی ایران پشتوانه واقعی اقتصادی داشته باشد. 4. ریال دیجیتال و تسویه رمز‌پایه ملی راه‌اندازی ریال دیجیتال با زیرساخت سریع بین‌المللی برای تجارت بدون نیاز به سوئیفت و دلار. 5. توافقات دوجانبه مشوق‌محور ارائه تخفیف‌های انرژی یا مزایای تجاری به کشورهایی که بخشی از پرداخت را با ریال انجام دهند. هدف نهایی: خلق ریالی قدرتمند که نه‌فقط نماد پول ملی، بلکه شاخصی از اقتدار اقتصادی ایران در منطقه باشد — ریالی متکی بر انرژی، تجارت، و تکنولوژی، نه بر نرخ دلار. این گام می‌تواند آغاز دوران جدیدی از اقتصاد مستقل ایرانی باشد؛ اقتصادی که ارزشش از درونِ توان ملی می‌جوشد، نه از بیرون آن تعیین می‌شود. دعوت به امضا: ما امضاکنندگان این پویش ، باور داریم که ایران باید از جایگاه راهبردی خود بهره ببرد تا ریال را به واحد معاملاتی منطقه‌ای تبدیل کند و ارزش پول ملی را با قدرت واقعی اقتصاد کشور پیوند دهد. با امضای این پویش، از دولت و نهادهای اقتصادی می‌خواهیم که طرح ملی تقویت ریال ایران با محوریت تنگه هرمز و انرژی ملی را آغاز کنند. این امضا، گامی است به‌سوی استقلال پولی ایران و اقتدار اقتصادی همه ایرانیان.

نهاد محترم ریاست جمهوری ، مجلس شورای اسلامی ایران

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول