صدرنشینی تیم خدابنده در لیگ فوتسال استان زنجان ادامه دارد

مسؤول روابط عمومی هیأت فوتبال استان زنجان گفت: در پایان هفته پنجم صدرنشینی تیم خدابنده در لیگ فوتسال استان زنجان ادامه دارد.
مهدی ناصحی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان، با بیان اینکه فعالیت‌های هیأت فوتبال استان زنجان با برگزاری لیگ‌های مختلف در زنجان و دیگر شهرستان‌ها در حال پیگیری است، اظهار کرد: در همین راستا پس از پایان لیگ برتر فوتبال استان زنجان، آغاز لیگ فوتسال استان در دستور کار قرار گرفت. وی با بیان اینکه در حال حاضر پنج هفته از آغاز لیگ فوتسال استان زنجان در سال ۱۳۹۶ سپری شده است، گفت: این مسابقات با حضور پنج تیم از خدابنده، دو تیم از شهرستان زنجان، یک تیم از طارم و یک تیم از ابهر در حال پیگیری است. مسؤول روابط عمومی هیأت فوتبال استان زنجان با بیان اینکه نماینده شهرستان خدابنده با چهار بازی، سه برد و یک تساوی و بدون باخت و کسب ۱۰ امتیاز در رده نخست این جدول قرار دارد، تصریح کرد: پس از این تیم، پرواز زنجان با پنج بازی و ۹ امتیاز، تیم علم و ادب زنجان با پنج بازی و هفت امتیاز، تیم آرش درام طارم با پنج بازی و ۶ امتیاز و تیم شهریار ابهر با پنج بازی و سه امتیاز در رده های دوم تا پنجم قرار دارند. وی با اشاره به اینکه در هفته پنجم این مسابقات تیم علم و ادب زنجان ۵ بر یک تیم شهریار ابهر را مغلوب کرد، ابراز کرد: تیم پرواز زنجان نیز با چهار گل تیم آرش درام طارم را با شکست بدرقه کرد. وی با بیان اینکه هفته ششم لیگ فوتسال استان زنجان در سال ۱۳۹۶ پانزدهم دی‌ماه با برگزاری دو دیدار پیگیری خواهد شد، گفت: در این هفته از مسابقات تیم علم و ادب زنجان میزبان تیم شهرستان خدابنده خواهد بود.
مسؤول روابط عمومی هیأت فوتبال استان زنجان با بیان اینکه آرش درام طارم نیز با تیم شهریار ابهر دیدار خواهد کرد، گفت: تیم پرواز زنجان در این هفته از مسابقات استراحت دارد ناصحی در ادامه با اشاره به صعود تیم آریا مینوی خرم‌دره استان زنجان در مسابقات لیگ دسته سوم بزرگسالان فوتبال کشور، گفت: در مرحله دوم این مسابقات تیم آریا مینوی خرم‌دره در گروه دوم با تیم‌های شهرداری اراک، شهرداری اردبیل، اسپیدار تهران، تهران 3، تهران 4، البرز 2، دالاهو کرمانشاه، پردیس خرم‌آباد و شهرداری کامیاران همگروه است. انتهای پیام/۷۳۰۱۶/ق30.
فوتسال
03:57 - 10 دی 1396

1 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ