تحویل 70 حیوان آسیب دیده در سوانح جاده‌ای به محیط زیست زنجان

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان زنجان گفت: از آغاز سال تا کنون 70 حیوان آسیب دیده در سوانح جاده‌ای به محیط زیست استان زنجان تحویل داده شده است.
علی قره‌جلو امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: همواره در اثر حوادث رانندگی تعدادی از حیوانات وحشی در استان زنجان جان خود را از دست داده و تلف می‌شوند. وی با اشاره به اینکه در بین حیوانات تلف شده انواع گونه‌های جانوری دیده می‌شود، افزود: از جمله این گونه‌ها می‌توان به دلیجه، خفاش، عقاب، روباه، جغد، دارکوب، خرگوش و سایر پرندگان و پستانداران اشاره کرد. رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان زنجان با اشاره به اینکه بسته به شرایط حیوان مجروح در مورد آن تصمیم گرفته می‌شود، افزود: اگر حیوان قابلیت بازگشت به طبیعت را داشته باشد، پس از تیمار جانور به محل زندگی اصلی خود باز گردانده می‌شود. قره‌جلو ادامه داد: با توجه به همکاری با چند دامپزشک استان زنجان، همه تلاش خود را برای درمان و بازگرداندن حیوانات به محیط اصلی زندگی توسط حفاظت محیط زیست انجام می‌دهند. وی با اشاره به اینکه در برخی از موارد حیوانات در حوادث به شدت مصدوم می‌شوند و امکان بازگرداندن آنان وجود ندارد، عنوان کرد: در برخی موارد نیز عدم رعایت موارد نگهداری و حفظ حیوانات وحشی در محیط خانه توسط شهروندان خود مانعی برای بازگشت حیوانات مجروح شده در حوادث جاده‌ای است.
رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان با اشاره به اینکه در برخی موارد دیده شده غذای اشتباهی به حیوانات مصدوم داده می‌شود که موجب وارد شدن آسیب به حیوانات می‌شود، بیان کرد: در برخی موارد وقتی حیوانات در حالت مرگ قرار دارد به محیط زیست تحویل داده می‌شود که امکان بازگرداندن حیوانات و حفظ آنان را کاهش می‌دهد قره جلو با اشاره به اینکه از آغاز سال تاکنون قریب به 70 مورد انواع پستانداران و پرندگان آسیب دیده در سوانح جاده‌ای استان زنجان به محیط زیست استان زنجان تحویل داده شده است، ادامه داد: قریب به 70 درصد این حیوانات احصا شده و در طبیعت رها شده‌اند و 30 درصد نیز تلف شده است. انتهای پیام/73009/ق30.
محیط زیست
02:41 - 9 آذر 1396

1 بازنشر
19 بازدید




1 پاسخ