صعود کوهنوردان ابهری به قله 5 هزار و 625 متری دماوند

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ابهر از صعود کوهنوردان ابهری به قله 5 هزار و 625 متری دماوند خبر داد و گفت: کوهنوردان گروه پویای ابهر به مناسبت گرامیداشت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر به این قله مرتفع ایران صعود کردند.
داوود معروف‌خانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با بیان اینکه ورزشکاران شهرستان ابهر حضور بسیار خوبی در ورزش استان و کشور دارند، اظهار کرد: این ورزشکاران امسال در عرصه‌ها و رشته‌های مختلف ورزشی از جمله تکواندو عناوین خوبی را کسب کرده‌اند. وی از صعود کوهنوردان ابهری به بام ایران و قله 5 هزار و 625 متری دماوند خبر داد و گفت: کوهنوردان گروه پویای ابهر به مناسبت گرامیداشت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر به این قله مرتفع ایران صعود کردند. رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ابهر ادامه داد: رسول حیدری، عابدین اوصانلو، سعید اوصانلو و هادی عزیزی و به همراه بانوان این گروه نیلوفر مقدم و زهرا میرشفیعی به عنوان سرپرست به این قله صعود کردند. معروف‌خانی در ادامه با اشاره به اینکه تیم کشتی نوجوانان شهرستان ابهر در مسابقات کشتی قهرمانی استان موفق به کسب دو عنوان قهرمانی شد، گفت: همچنین این ورزشکاران دو مقام نائب قهرمانی و یک مقام سومی کسب و در مجموع نائب قهرمان استان شدند. وی با بیان اینکه در این مسابقات علیرضا پیری در وزن ۸۵ کیلوگرم و مهدی ارهانی در وزن ۶۳ کیلوگرم مقام قهرمانی را کسب کردند، ابراز کرد: امیرحسین داداشی در وزن ۴۲ کیلوگرم و محمد مهدی رجبی در وزن ۵۴ کیلوگرم مقام دوم را کسب کردند. رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ابهر خاطرنشان کرد: همچنین امیرحسین کمالی در وزن ۱۰۰ کیلوگرم مقام سوم مسابقات کشتی قهرمانی استان را کسب کرد.
معروف‌خانی در ادامه با بیان اینکه پیشکسوتان ابهری رشته دو و میدانی در قالب تیم استان زنجان به مسابقات قهرمانی کشور اعزام شده بودند، اظهار کرد: در این مسابقات عباس حاجی قربانی پیشکسوت ارزنده نشان برنز ماده 5 هزار متر رده سنی سوم  مسابقات را کسب کرد وی تصریح کرد: داوود خدابنده دیگر پیشکسوت ارزنده شهرستان ابهر نیز نشان نقره  ماده پرش طول  در رده سنی دوم مسابقات دو و میدانی پیشکسوتان کشور را کسب کرد. رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ابهر با اشاره به اینکه هیأت ورزش‌های همگانی شهرستان ابهر یک دوره کلاس مربیگری و داوری درجه 3  آمادگی جسمانی برگزار خواهد کرد، ابراز کرد: این دوره در بخش برادران برگزار می‌شود. انتهای پیام/73016/ق30.
داوود معروف خانی ابهر
03:18 - 14 تیر 1396

1 بازنشر
23 بازدید




1 پاسخ