اینترنشنال، کمک‌های خیرخواهانه مردم عراق را هم تحریف می‌کند

«تردد خودروهایی با پرچم عراق در خرمشهر!» این تیتری است که اینترنشنال برای خبر کمک محموله‌های خیرخواهانه مردم عراق به ایران انتخاب کرده است.
از شایعه تا واقعیت: از شبهات تکراری که رسانه‌های معاند و ضدانقلاب که در جریان اغتشاشات به‌وفور مطرح شد ادعای استفاده ایران از نیروهای خارجی مانند حشدالشعبی، حزب‌الله لبنان، فاطمیون افغانستان یا زینبیون پاکستان برای مقابله با اغتشاشگران بود،ادعاهایی که حتی یک سند برای آن رو کنند.
این ادعا اولین‌بار در سال ۸۸ در جریان فتنه سبز مطرح شد که بر طبق آن در فضای مجازی و ماهواره ها ادعا شد جمهوری اسلامی از اعضای حزب‌الله لبنان در سرکوب اعتراضات در ایران استفاده کرده است.
در طول آشوب‌های ۹۶، ۹۸، ۱۴۰۱ و دی‌ماه ۱۴۰۴ نیز دروغ استفاده از نیروهای غیرایرانی برای مقابله با اغتشاشگران از شایعات رایج رسانه‌های ضدانقلاب بود.
در جدیدترین خبرسازی از همدلی مردم عراق با مردم ایران با ارسال کمک‌های مردمی، اینترنشنال، بازوی رسانه‌ای صهیونیست‌ها، با تحریف این حقیقت تلاش کرد حضور خودروهایی با پرچم کشور عراق را دخالت و غیرمعمولی نشان دهد تا مردم ایران را علیه عراقی‌ها تحریک کند‌.
این در حالی است که برخلاف ادعاهای رسانه‌های ضدانقلاب، کاروان‌های ورودی از عراق شامل کمک‌های مردمی مردم عرا. از شهرهای مختلف به ایران است.
۶ MB
به دنبال فراخوان آیت‌الله سیستانی کاروان کمک‌های مردمی از حرم امام حسین (ع) و شهرهای عراق جمع‌آوری و به سمت ایران حرکت کرد.
البته این دست شایعات بین ایران و عراق، در روزهای منتهی به ایام اربعین شدت پیدا می‌کند.
این خبرسازی‌ها باهدف تحریک احساسات ملی‌گرایانه، سلب مشروعیت از حاکمیت، زمینه‌سازی برای ائتلاف نظامی خارجی برای حمله به ایران و نهایتاً ازبین‌بردن ایدئولوژی و اتحاد هم‌پیمانان ایران در منطقه است.
17:40 - 9 فروردین 1405

0 بازدید