ظرفیت‌های ورزشی چهارمحال و بختیاری نیازمند توجه ویژه وزارت ورزش است

نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه چهارمحال و بختیاری در حوزه ورزش گفت: کمبود و فرسودگی زیرساخت‌های ورزشی به‌ویژه در روستاها، نیمه‌تمام ماندن برخی پروژه‌ها و ظرفیت اقلیمی استان برای میزبانی اردوهای تیم‌های ملی، نیازمند توجه ویژه وزارت ورزش و جوانان است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، غلامرضا میرزایی، نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در نشست شورای اداری ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری با حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، با تبریک هفته دولت و قدردانی از تلاش‌های مجموعه دولت، اظهار کرد: شرایط کشور شرایطی سخت است و مدیریت امور در این وضعیت کار آسانی نیست، از همین رو باید از تلاش مدیران و کارکنان دولت برای خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.وی با اشاره به شرایط اقتصادی و بودجه‌ای کشور افزود: با وجود مشکلات و محدودیت‌ها، ملت ایران از این شرایط عبور خواهد کرد و آینده‌ای روشن و درخشان در انتظار کشور است.نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به زیرساخت‌های ورزشی چهارمحال و بختیاری گفت: استان ما از استان‌های کوچک و کمتر برخوردار کشور است و در بسیاری از روستاهای پرجمعیت، مردم از حداقل امکانات ورزشی نیز برخوردار نیستند.میرزایی ادامه داد: برخی روستاها فاقد سالن ورزشی هستند و در مواردی نیز سالن‌های موجود به دلیل فرسودگی و نیاز به تعمیرات اساسی، عملاً قابل استفاده نیستند؛ بنابراین لازم است وزارت ورزش و جوانان بازنگری جدی در وضعیت زیرساخت‌های ورزشی روستاهای استان داشته باشد.وی با اشاره به ظرفیت روستای امام شهرستان بروجن تصریح کرد: این منطقه از نظر جمعیتی و اقتصادی ظرفیت قابل توجهی دارد، اما سالن ورزشی آن به دلیل نیاز به تعمیرات تعطیل است و انتظار می‌رود برای رفع این مشکلات تصمیم جدی اتخاذ شود.
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی همچنین ظرفیت اقلیمی چهارمحال و بختیاری را یکی از مزیت‌های مهم استان در حوزه ورزش دانست و گفت: ارتفاع و شرایط آب‌وهوایی استان این امکان را فراهم کرده است که چهارمحال و بختیاری به یکی از مراکز تمرینی تیم‌های ملی تبدیل شود و ورزشکاران رشته‌های مختلف بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.میرزایی با اشاره به مجموعه ورزشی استان در حوزه دوومیدانی افزود: مجموعه‌ای که عملیات احداث آن از سال ۱۳۸۴ آغاز شد، امروز ظرفیت بسیار خوبی برای ورزشکاران به‌ویژه در سطح ملی دارد، اما متأسفانه به دلیل نبود نیروی دارای کد استخدامی برای نگهداری و حفاظت از مجموعه، با مشکلاتی مواجه شده و نیازمند توجه جدی است.وی ادامه داد: باید از ظرفیت‌های موجود در استان به شکل مناسبی استفاده شود و زیرساخت‌هایی که با هزینه‌های قابل توجه ایجاد شده‌اند، به دلیل مشکلات نگهداری و مدیریتی از چرخه استفاده خارج نشوند.نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت ورزشکاران استان در رشته اسکیت نیز گفت: ورزشکاران چهارمحال و بختیاری در تیم‌های ملی حضور دارند و در حال حاضر دو نفر از ورزشکاران استان برای حضور در مسابقات و برنامه‌های ورزشی راهی کشورهای خارجی شده‌اند که درخواست‌های مربوط به حمایت از این ورزشکاران را تقدیم وزیر ورزش و جوانان خواهیم کرد.میرزایی در ادامه با اشاره به پروژه‌های ورزشی شهرستان بروجن اظهار کرد: بخشی از مجموعه‌های ورزشی این شهرستان با استفاده از ظرفیت خیران ایجاد شده و ضرورت دارد برای تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه‌ها حمایت بیشتری صورت گیرد.
وی با اشاره به پروژه استخر شنای فرادنبه گفت: این شهر با جمعیتی نزدیک به ۲۰ هزار نفر، سال‌هاست در انتظار تکمیل پروژه استخر شناست و در حالی که حدود ۹۰ درصد عملیات اجرایی این پروژه انجام شده، چند سال است پروژه به همین وضعیت باقی مانده است.نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و در این زمینه با سازمان برنامه و بودجه نیز رایزنی‌هایی انجام شده است؛ انتظار داریم وزارت ورزش و جوانان نیز برای تعیین تکلیف و تکمیل این پروژه ورود جدی داشته باشد تا مردم منطقه بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.میرزایی همچنین به موضوع ساماندهی میدان تیر و کمان شهرستان بروجن اشاره کرد و گفت: حدود یک سال پیش قول‌هایی برای ساماندهی این مجموعه داده شد و با توجه به اینکه هیأت تیر و کمان بروجن چندین ورزشکار ملی‌پوش و مدال‌آور دارد، انتظار می‌رود این موضوع نیز با جدیت پیگیری شود.وی در پایان تأکید کرد: چهارمحال و بختیاری با وجود محدودیت‌های موجود، ظرفیت‌های انسانی و طبیعی ارزشمندی در حوزه ورزش دارد و با حمایت وزارت ورزش و جوانان می‌توان این ظرفیت‌ها را به سکویی برای حضور پررنگ‌تر ورزشکاران استان در سطح ملی و بین‌المللی تبدیل کرد.
12:06 - 2 شهریور 1405

1 Reposts
50 Views