آسیب به بیش از ۲۱۰۰ واحد مسکونی در قم در پی حملات دشمنان

استاندار قم با تشریح آخرین وضعیت خسارات وارده به مناطق مسکونی، از آسیب‌دیدگی حدود ۲۱۰۰ واحد مسکونی در پی حملات دشمن خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، بهنام‌جو در جلسه شورای معاونین استانداری قم که با حضور الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت برگزار شد، با اشاره به وضعیت استان در شرایط جنگی، اظهار کرد: جلسات شورای تأمین استان تقریباً هر یک روز درمیان برگزار می‌شود و خوشبختانه وفاق و همدلی مطلوبی در میان اعضای این شورا حاکم است.وی با ارائه آماری از خسارات وارده، خاطرنشان کرد: در مجموع حملات دشمن آمریکایی و صهیونیستی به مناطق مسکونی قم، حدود دو هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی آسیب دیده‌اند که از این تعداد، ۸۵۰ واحد صرفاً دچار شکستگی شیشه شده بودند و در آخرین مورد، تنها چند ساعت پس از حادثه، اقدامات لازم برای نصب شیشه‌ها انجام شد.بهنام‌جو با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای اسکان آسیب‌دیدگان، گفت: در سایر موارد، تمهیداتی از جمله اسکان موقت با استفاده از ظرفیت ادارات، رهن منازل و کمک خیرین در نظر گرفته شده است.وی ادامه داد: همچنین با حضور نیروهای جهادی، بسیج، شهرداری و مشارکت خیرین، عملیات بازسازی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در قم آغاز شده است.استاندار قم در پایان تأکید کرد: در هر منطقه‌ای که مورد حمله دشمن قرار می‌گیرد، بلافاصله با حضور مدیرکل اجتماعی استانداری، میز خدمت راه‌اندازی می‌شود تا شهروندان بدون سردرگمی خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.
09:41 - 14 فروردین 1405

2 إعادة النشر4 التفاعل
169٫4k من المشاهدات


4 الإجابة

‌از هیروشیما تا میناب‌ صورة الملف الشخصي
@NightManمنذ 4 أيام
تعليقًا على
امثال خائنینی مثل تو چهل و‌هفت ساله صبر کردن و نرسیدن ، تو هنوز امید داری وطن فروش؟؟؟؟تو دیگه پس چه یابویی هستی!!!خدایا از عمر این ترامپیستها بکاه و بر عمر سگهای زنده یاب هلال احمر بیفزا#لبیک_یا_خامنه_ای

@naser92منذ 4 أيام
تعليقًا على
متاسفانه تو جنگ خسارت هست فقط باید مقاومت کنیم راه دیگه ای نیست و توکل کنیم به خدا

‌جنگ رمضان‌ صورة الملف الشخصي
@IRAN_VATANمنذ 4 أيام
تعليقًا على
‌جنگ رمضان‌ صورة الملف الشخصي
جنگ رمضان

@IRAN_VATAN  •  منذ 4 أيام

🎧 حیدر شهسوار

١٢ MB

@IranParasttمنذ 4 أيام
تعليقًا على

صاحب المنشور حذف منشوره.