هشدار ارتش اسرائیل به ساکنان شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی

ارتش رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه اقدام به صدور دستورالعمل‌های جدیدی برای ساکنان بیش از ۱۲ شهرک در شمال فلسطین اشغالی کرد.
رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌اند ارتش اسرائیل از ساکنان این مناطق خواسته نزدیک پناهگاه‌ها بمانند و از انجام فعالیت‌های غیرضروری در بیرون از خانه خودداری کنند. در این دستورالعمل از ساکنان این مناطق همچنین خواسته شده از حضور در تجمعات بزرگ خودداری کرده و از ورودی شهرک‌ها محافظت به عمل آورند. ساعاتی قبل‌تر گزارش شد در ادامه حملات حزب الله لبنان به شهرکها و مواضع نظامی رژیم صهیونیستی، 7 موشک حزب‌الله به شهرک صهیونیست‌نشین «المطله» در نزدیکی مرز لبنان اصابت کرد.شبکه 12 اسرائیل گزارش داد که در پی این حملات، خسارت‌های گسترده به زیرساخت‌ها و ساختمان‌ها وارد شده و در برخی مناطق نیز آتش‌سوزی رخ داده است.یک نظامی رژیم اسرائیل نیز در این حملات زخمی شده است. رئیس شهرک المطله در شمال فلسطین اشغالی گفت که در پی اصابت موشک‌های حزب‌الله، برق این شهرک قطع شده و خسارت‌های شدید به خانه‌ها و زیرساخت‌ها وارد آمده است.او به شبکه 12 اسرائیل گفت: «از زمان آغاز جنگ تا الان چنین چیزی ندیده بودم».. خبرنگار روزنامه یدیعوت احرونوت نیز نوشت:: شهرک المطلة به وضعیت «آلتا» (سناریوی تخریب کامل) رسیده است. برق و ارتباطات قطع شده‌اند. جنبش حزب الله با انتشار بیانیه رسمی خبر داد که در جریان این حملات، موشکهای «فلق» را روانه شهرک المطله کرده است.
00:30 - 30 شهریور 1403

2 إعادة النشر10 التفاعل
89٫8k من المشاهدات


4 الإجابة

‌عباس باقری‌ صورة الملف الشخصي
@user17080357296330 شهریور 1403
تعليقًا على
کشتار زنان و کودکان و تخریب خانه و مدرسه و مساجد و بیمارستان ها با استفاده از تسلیحات ممنوعه از هیچکس در دنیا پوشیده نیست بهترین زمانه که برای پاسخ از چند جبهه ایران ، یمن ، لبنان دست به کار شده و شر این رژیم حرامی بی هویت که طی مدتی تجاوز و خاک فلسطین اشغال کردند برای همیشه به جهنم بفرستند

‌... امیرو‌ صورة الملف الشخصي
@user17078895974530 شهریور 1403
تعليقًا على
ان شاءالله بزودی روزی را ببینیم که خیابانها پر از جنازه های متعفن صهیونیستی باشد.

@user172019395320dani134430 شهریور 1403
تعليقًا على
ای وای این همه این ثروت محور مقاومت را خرج خراب کردن خانه‌ای خالی نکنید این ثروت باید افراد صهیون را را به درک واصل کند نه خانه‌های خالی از سکنه. قلب اسرائیل باید مورد هدف قرار گیرد نه سنگ وشیشه شهرکها