پوتین: منافع ملی روسیه قابل مذاکره نیست

رئیس جمهور روسیه با تأکید بر قابل مذاکره نبودن منافع ملی اعلام کرد کشورش به توسعه توان نظامی و موشک‌های ابرفراصوت ادامه خواهد داد.
به گزارش سرویس بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبه تأکید کرد منافع ملی و امنیت شهروندان روسیه قابل مذاکره نیست. به نوشته روزنامه «مسکو تایمز»، رئیس جمهور روسیه در پیامی ویدئویی درباره تنش‌ها با اوکراین و کشورهای غربی گفت، کشورش آماده تلاش در راستای «راه‌حل دیپلماتیک» برای کاهش تنش است. پوتین در این‌باره گفت: «کشور ما همواره از گفت‌وگوی صریح و مستقیم برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک برای پیچیده‌ترین مسائل استقبال می‌کند». وی با این حال تصریح کرد: «منافع روسیه و امنیت شهروندان ما، از دیدگاه ما مسائلی قابل مذاکره نیستند». رئیس جمهور روسیه افزود: «ما به توسعه توان سامانه‌های تسلیحاتی از جمله موشک‌های ابرفراصوت و تسلیحات بر پایه اصول جدید فیزیکی ادامه خواهد داد و استفاده از فناوری‌های دیجیتال و مولفه‌های هوش مصنوعی را گسترش خواهد داد». پوتین توضیح داد: «چنین ترکیب‌هایی در واقع سلاح‌های آینده هستند که به‌طور چشم‌گیری توان بالقوه رزمی نیروهای مسلح ما را افزایش خواهند داد». از روز پنجشنبه ارتش اوکراین و دولت‌های خودخوانده در مناطق شرق این کشور بعد از متهم کردن یکدیگر به تنش‌زایی، به گلوله‌باران مواضع یکدیگر و نقض آتش‌بس پرداختند. شامگاه دوشنبه بود که پوتین طی بیانیه استقلال جمهوری‌های خودمختار دونتسک و لوهانسک در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت. پوتین سپس به ارتش روسیه دستور داد برای برقراری صلح، وارد این نواحی شود.
وزرای امور خارجه فرانسه و آمریکا پس از اعلام این تصمیم از سوی مسکو، دیدار و گفت‌وگو با همتای روس خود را لغو کردند انتهای پیام/م.
پوتین
14:27 - 4 اسفند 1400

2 بازنشر
8 بازدید



1 پاسخ