یک مقام حزب‌الله: 14 مارسی‌ها با تروریسم تکفیری قادر به تغییر معادلات داخلی نشدند

نائب رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان با اشاره به مخالفت لبنانی‌ها با تمدید دوره ریاست جمهوری میشل سلیمان گفت: باید رئیس جمهوری روی کار بیاید که موضع لبنان را در قبال دشمن اسرائیلی و تکفیری تقویت کند.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری النشره لبنان، شیخ نبیل قاووق، امروز یکشنبه در مراسم بزرگداشتی در شهر مجدل زون در جنوب لبنان گفت: لبنانی‌ها فرصتی استثنایی برای انتخاب رئیس جمهور کشورشان با اراده ای صد در صد لبنانی دارند. نائب رئیس شورای اجرایی حزب الله تاکید کرد: ما به انتخاب رئیس جمهور جدید کاملا متعهد هستیم و با تمدید دوره ریاست جمهوری میشل سلیمان مخالفیم و این موضعی جدی و شناخته شده است که از آن هرگز صرف نظر نمی کنیم. شیخ نیل قاووق گفت: با توجه به منفعت ملی و حساسیت مرحله کنونی و خطر چالش هایی که با آن روبرو هستیم، باید رئیس جمهوری را انتخاب کنیم که پشتیبان هویت، جایگاه و نقش ملی لبنان باشد و اطمینان یابیم که موضع لبنان را در مقابله با دشمن اسرائیلی و تکفیری ها تقویت می کند و در این حالت است که ما به تکلیف ملی خود عمل کرده ایم. این مسئول حزب الله تاکید کرد: شکست تروریست های تکفیری در قلمون (سوریه) شکستی راهبردی برای اسرائیل را رقم زد و ضامن و حامی راهبردی برای لبنان و همه لبنانی‌ها بود. شیخ قاووق تصریح کرد: اهداف تکفیری هایی که از طریق دست زدن به انفجارها، عملیات انتخاری و بمباران های موشکی علیه شهروندان در منطقه بقاع به دنبال تحقق آن بودند،محقق نشد و موضع ما را در سوریه تغییر نداد، مردم را دچار رعب و وحشت نکرد ، پیشرفت های میدانی ما را متوقف نکرد و آنها نتوانستند از سرنوشت رقم خورده برایشان که همان شکست است نجات یابند.
نائب رئیس شورای اجرایی حزب الله گفت: فداکاری‌های ارتش لبنان در داخل مرزها و جانفشانی‌های مقاومت در خارج از مرزها همه در کنار یکدیگر پشتیبان لبنان بود و دستاوردی ملی برای لبنان محقق کرد. شیخ قاووق افزود: همه محاسبات جریان 14 مارس از طریق بکارگیری تروریسم تکفیری به هم ریخت و هیچ کدام از آنها نتوانستند از این تروریسم در تحقق دستاوردی سیاسی یا تغییر معادله های داخلی استفاده کنند. انتهای پیام/ل.ص
قاووق
17:54 - 24 فروردین 1393

2 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ