وزیر لبنانی: ایران کشوری بزرگ و تاثیرگذار در منطقه است
وزیر کار لبنان و از رهبران حزب الکتائب وابسته به جریان 14 مارس این کشور تاکید کرد: ما میخواهیم رابطه مان با ایران ثابت بماند زیرا ایران کشوری بزرگ و تاثیرگذار در منطقه است.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری النشره، سجعان قزی در اظهاراتی تلویزیونی امین الجمیل را گزینه مناسب برای انتخابات ریاست جمهوری لبنان در صورت نامزد شدنش خواند و گفت: الجمیل عضو جدا نشدنی 14 مارس است و با گروه هشت مارس هم رابطه خوبی دارد.
وزیر کار لبنان در عین حال از برگزاری نشستی مفید بین نماینده ای از حزب الکتائب و نمایندهای از حزب الله استقبال کرد.
وی همچنین تاکید کرد: رابطه حزب الکتائب لبنان با ایران ثابت است و ما میخواهیم که این رابطه همچنان ثابت بماند زیرا ایران کشوری بزرگ در خاورمیانه است و نمیتوان از این مساله [بسادگی] عبور کرد.
سجعان قزی گفت: ایران در صحنه لبنان، سوریه و خاورمیانه تاثیرگذار است.
انتهای پیام/ل.ص
19:04 - 23 فروردین 1393