آمریکا به حملات پهپادهای خود در پاکستان ادامه می‌دهد

خبرگزاری فارس: دولت آمریکا در حال تدوین دستورالعمل جدیدی است که براساس آن، حملات پهپادها در پاکستان تا یک یا چند سال دیگر ادامه می‌یابد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد، اگرچه قرار است در این کتابچه جدید، قوانین مشخصی برای انجام عملیات پهپادهای آمریکایی تدوین شود، اما پاکستان از این قوانین مستثنی شده و سیا می‌تواند بدون درنظر گرفتن مفاد این کتابچه به حملات خود در پاکستان تا یک یا چند سال دیگر ادامه دهد. هدف از ادامه این حملات تضعیف طالبان و القاعده قبل از خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان اعلام شده است. گزارش‌ها نشان می‌دهد که لیست جدیدی از رهبران گروه‌های تروریستی در حال تنظیم است و یکی از اهداف این حملات کشتن تک‌تک رهبران شبه‌نظامی است. قرار است اوباما رئیس‌جمهور آمریکا تا چند هفته دیگر نظر قطعی خود را درباره این کتابچه اعلام کند. این در حالی است که «ریچارد اولسون» سفیر آمریکا در پاکستان در گفت‌وگو با خبرنگاران در اسلام‌آباد ابراز داشت: مأموریت پهپادهای آمریکایی تا نابودی کامل مخفی‌گاه شبه نظامیان وابسته به طالبان و القاعده در پاکستان ادامه می‌یابد. وی در همین حال، مدعی شد که واشنگتن احترام زیادی برای تمامیت ارضی پاکستان قائل است و اسلام‌آباد را در جنگ مبارزه با تروریسم تنها نمی‌گذارد. به گفته اولسون، آمریکا برای مبارزه با تروریسم تجهزات پیشرفته‌ای در اختیار پاکستان می‌گذارد و 8 / 1 میلیارد دلار به پاکستان کمک مالی خواهد کرد. در سال‌های اخیر، دولت آمریکا از هواپیماهای بدون سرنشین به عنوان یکی از اصلی‌ترین ابزارها برای پیشبرد راهبردهای نظامی خود در جهان استفاده کرده است.
این در حالی است که در چهار سال دوران ریاست جمهوری باراک اوباما، حملات هدفمند هواپیماهای بدون سرنشین سیا برضد مواضع گروه شبه نظامی طالبان و شبکه تروریستی القاعده در مناطق قبیله نشین شمال غربی پاکستان تشدید شده که این موضوع خشم گسترده مردم و مقامات این کشور رادر پی داشته است. مردم و مقامات پاکستانی معتقدند که این حملات بیش از اینکه باعث از بین رفتن شبه‌نظامیان شود، کشتار غیرنظامیان را به‌دنبال دارد. اما آمریکایی‌ها عنوان کرده‌اند که این روش براساس منافع ملی آمریکا است و باید به هر شکل ممکن ادامه پیدا کند. انتهای پیام/م
پهپاد
13:29 - 1 بهمن 1391

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ