عباس خطر یهودیسازی قدس را با شیخ الازهر بررسی کرد
خبرگزاری فارس: رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که به قاهره سفر کرده است با شیخ الازهر دیدار و خطر یهودیسازی قدس توسط رژیم صهیونیستی را بررسی کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه الیوم السابع، «محمود عباس» با «احمد الطیب» شیخ الازهر دیدار و تحول اوضاع سیاسی و اجتماعی فلسطین را با وی مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
دو طرف در این دیدار به بررسی موضوعات زیادی از جمله آشتی ملی فلسطینیان و خطر یهودیسازی قدس پرداختند و الطیب از پیوستن فلسطین به سازمان ملل به عنوان ناظر غیرعضو ابراز خرسندی کرد.
عباس پس از این دیدار طی اظهاراتی کوتاه گفت که ما از نقش تاریخی الازهر در کشورهای عربی و اسلامی و بویژه قدس و موضع آن علیه یهودیسازی قدس و حمایت از آشتی فلسطینیان مطلع هستیم.
عباس شب گذشته در مقر اقامت خود در قاهره با هیئت جنبش حماس به ریاست «خالد مشعل» رئیس دفتر سیاسی این جنبش دیدار و درباره تلاشهای صورت گرفته برای تکمیل روند آشتی و پایان دادن به دودستگی و اختلافات بحث و گفتوگو کردند.
«عزام الاحمد« عضو کمیته مرکزی فتح در این باره گفت که در این نشست درباره برگزاری نشست کمیته فعالسازی و توسعه سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) در اوایل ماه آینده توافق کردیم و توافق بر سر اجرای همه طرحها بر اساس توافقات قبلی است و نیازی به توافق جدید وجود ندارد.
انتهای پیام/ص
14:42 - 21 دی 1391