لاوروف سمت وزیر امور خارجه روسیه را حفظ خواهد کرد
خبرگزاری فارس: منابع خبری در کاخ کرملین فاش کردند که در صورت پیروزی "ولادیمیر پوتین" در انتخابات ریاستجمهوری ماه مارس در این کشور، "سرگئی لاوروف" در سمت وزارت امور خارجه روسیه ابقا خواهد شد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه «کامرسانت»، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه یکی از معدود اعضای کابینه وزراء کنونی این کشور است که در صورت پیروزی "ولادیمیر پوتین" در انتخابات ریاستجمهوری سمت خویش را در دولت جدید روسیه همچنان حفظ خواهد کرد.یک مقام آگاه در کاخ کرملین در گفتوگو با خبرنگار این روزنامه فاش کرد که بعد از انتخابات ریاستجمهوری برکناریهای زیادی صورت خواهد گرفت. به گفته وی، پوتین در صورت بازگشت به کرملین باید به تجدید ساختار اساسی دولت بپردازد، چرا که دقیقا وی در سمت نخست وزیری متهم به بیتحرکی شده بود. البته به احتمال بسیار زیاد لاوروف در سمت خود ابقا خواهد شد.برای بسیاری از کارکنان وزارت امور خارجه این اطمینان حاصل شده است که رئیس دستگاه دیپلماسی کشور تغییرات پرسنلی را به حداقل خواهد رساند. آنها این مسئله را بعنوان خصوصیات حرفهای وزیر خارجه توضیح میدهند، چرا که وی مدتهاست که روابط شخصی خوبی با پوتین برقرار کرده و به گفته یکی از مقامات وزارت خارجه روسیه، کار کردن با لاوروف برای پوتین بسیار راحت است."کنستانتین کاساچوف" نائب رئیس کمیته امور بین الملل دومای دولتی روسیه معتقد است که به منظور ابقای لاوروف در سمت وزارت امورخارجه، تمامی شرایط وجود دارند. وی گفته است: این شخص قطعا در سمت خود باقی خواهد ماند و من هیچ ممانعتی در این زمینه نمیبینم.
لازم به ذکر است که اخیرا نام کاساچوف در لیست غیررسمی جانشینان احتمالی سرگئی لاورف دیده شده بود. پیش از این در لیست جانشینان لاوروف در زمانهای مختلف اسامی افرادی مانند "سرگئی کیسلیاک" سفیر کنونی روسیه در آمریکا، "میخائیل مارگیلیف" رئیس کمیته امور بین الملل شورای فدراسیون (سنای) روسیه و "دیمیتری راگوزین" معاون اول جدید نخست وزیر و نماینده دائم سابق روسیه در مقر ناتو نیز ذکر شده بود.انتخابات ریاستجمهوری در روسیه قرار است در تاریخ 4 ماه مارس سال جاری برگزار شود و پوتین که در حال حاضر سمت نخست وزیری کشور را برعهده دارد، بعنوان رهبر حزب «روسیه واحد» نامزد پست ریاستجمهوری آتی این کشور شده است. "دمیتری میدویدیف" رئیسجمهوری کنونی روسیه نیز به پیشنهاد پوتین در مورد برعهده گرفتن ریاست کابینه وزراء جدید این کشور پاسخ مثبت داده است. انتهای پیام/آ.ص
12:43 - 29 دی 1390