آل خلیفه برای سرکوب مردم بحرین به شبه نظامیان متوسل شد

خبرگزاری فارس: اعتراض‌ها در مناطق مختلف بحرین با وجود سرکوب شدید رژیم ادامه دارد، این درحالی است که آل‌خلیفه برای سرپوش نهادن بر ناکامی‌های سیاسی و حقوقی خود گروه‌های شبه نظامی را نیز برای سرکوب مردم و ایجاد رعب و وحشت میان آنها به خدمت گرفته است.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی الجوار، روز گذشته نیز مناطق مختلف بحرین شاهد برگزاری اعتراض‌های مردمی علیه سیاست‌های رژیم آل‌خلیفه بود.براساس این گزارش‌ها، اهالی مناطق المرخ ، ستره ، بارباد ، قصر الصافریه ، العکر و الدراز با برگزاری تظاهرات‌های مردمی سیاست‌های سرکوب‌گرانه رژیم بحرین از جمله سرکوب آزادی‌ها را محکوم کردند.نیروهای امنیتی و نظامی بحرین با مستقر شدن بر پشت بام‌ ساختمان‌های مشرف به محل‌های برگزاری تظاهرات اقدام به شلیک گاز اشک‌آور و سمی و گلوله‌های پلاستیکی به سمت آنها کردند.در این میان تظاهرات‌کنندگان موفق شدند، یک مزدور آل‌خلیفه را که در میان تظاهرات‌کنندگان در حال دادن اطلاعات به نیروهای امنیتی و نظامی بود، ‌دستگیر کنند.این مزدور بحرینی پس از دستگیری اعتراف کرد که در بسیاری از عملیات‌های تعقیب و تحت پیگرد قرار دادن و دادن اطلاعات از فعالان و انقلابیون بحرینی مشارکت داشته و موجب بازداشت و دستگیری آنها به دست نیروهای امنیتی آل‌خلیفه شده است.وی همچنین از وجود مزدوارن دیگری خبر داد که اقدام به جمع‌آوری اطلاعات مورد نیازهای دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی رژیم آل‌خلیفه در میان معارضان بحرینی می‌کنند.از سوی دیگر پزشکانی که به تازگی از زندان‌های رژیم آل‌خلیفه آزاد شدند، از شیوه‌های اعمال شکنجه مزدوران این رژیم علیه معارضان بحرینی پرده برداشته و آن را غیر انسانی و غیر اخلاقی خواندند و از سازمان‌های مدافع حقوق بشر درخواست کردند، هرچه سریع‌تر اقدام کنند.
از سوی دیگر نیروهای شبه نظامی بحرینی با حمایت نیروهای نظامی و امنیتی این رژیم به مناطق مسکونی در شهرهای حمد و دار کلیب یورش برده و با حمله به اهالی این مناطق موجب ایجاد ترس و وحشت در میان آنها و ضرب و شتم و تخریب اموال آنها شدند.شهروندانی که در معرض این حملات قرار داشته و از آنها متضرر شده بودند،‌ تاکید کردند،‌ وزارت داخلی بحرین نه تنها به شکایت‌های آنها در این باره رسیدگی نمی‌کند، بلکه هنگام مراجعه به این نهاد با تمسخر و استهزاء آنها مواجه می‌شوند.در همین راستا جمعیت معارض بحرینی "الوفاق" اقدامات این شبه نظامیان در تعدی و تجاوز به شهروندان بحرینی را محکوم و آن را تلاشی از سوی آل‌خلیفه برای سرپوش گذاردن بر ناکامی‌های سیاسی و حقوقی‌اش خواند.جمعیت الوفاق در ادامه از جامعه بین المللی و سازمان‌ ملل متحد که نظاره‌گر جنایات آل‌خلیفه است، خواست اقدامات لازم و فوری برای مقابله با این جنایات را به انجام برساند. انتهای پیام/++
بحرین
08:25 - 5 دی 1390

8 بازدید




1 پاسخ