نخستين زنداني گوانتانامو در آمريكا به حبس ابد محكوم شد

خبرگزاري فارس: نخستين زنداني گوانتانامو كه قرار بود در آمريكا محاكمه شود، در جلسه روز گذشته دادگاهي غيرنظامي در نيويورك به حبس ابد محكوم شد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه "ديلي تلگراف"، نخستين زنداني گوانتانامو كه قرار بود در آمريكا محاكمه شود، در جلسه دادگاه غيرنظامي روز گذشته در آمريكا بدون در نظر گرفتن كوچكترين جاي بخشش و بررسي بيشتر در خصوص نقش وي در بمب‌گذاري سال 1998 در سفارت‌هاي آمريكا در آفريقا، به حبس ابد محكوم شد. دولت آمريكا نيز بلافاصله از حكم حبس ابد "احمد غيلاني" نخستين زنداني گوانتانامو كه اهل تانزانيا است و در خاك آمريكا محاكمه مي‌شد و سال گذشته نيز به توطئه براي تخريب و نابودي اموال آمريكا در بمب‌گذاري‌هاي سفارت واشنگتن در تانزانيا و كنيا متهم شده بود، استقبال كرد. "اريك هولدر" دادستان كل آمريكا در بيانيه‌اي اعلام كرد: محكوميت امروز احمد غيلاني قدرت نظامي قضايي آمريكا را در مسئول شمردن تروريست‌ها به‌دليل فعاليت‌هايشان به نمايش گذارد. در سال 2008 "باراك اوباما" رئيس‌جمهور آمريكا كه در آن زمان كانديداي پست رياست جمهوري بود، وعده داد در صورت پيروزي در انتخابات زندان گوانتانامو را تا سال 2010 تعطيل كند. اما تاكنون اين زندان به فعاليت خود ادامه مي‌دهد و افراد زيادي بدون محاكمه و مشخص شدن جرمشان در شرايط بسيار دشوار و تحت شكنجه‌هاي دردناك در اين پايگاه بسر مي‌برند. "هيلاري كلينتون" وزير امورخارجه آمريكا در كنفرانس مطبوعاتي روز گذشته با "ترينيداد جيمنز" همتاي اسپانيايي خود اعلام كرد: ما همچنان به تعطيلي زندان گوانتانامو متعهد هستيم.
اين گزارش افزود: پس از اينكه دادگاه غيلاني در نيويورك با حكم شگفتي‌برانگيز قاضي اين پرونده كه وي را تنها به يكي از 286 اتهام مربوط به انفجار سفارت‌هاي آمريكا در آفريقا محكوم كرد، سؤالات بسياري در خصوص اينكه آمريكا قرار است چگونه با زندانيان اين زندان رفتار كند، مطرح شده است. انتهاي پيام/ص
13:58 - 6 بهمن 1389

0 بازدید




1 پاسخ