پرز با پاپ ديدار ميكند
خبرگزاري فارس: رئيس رژيمصهيونستي در روز آغاز مذاكرات مستقيم سازش ميان تشكيلات خودگردان فلسطين و رژيمصهيونيستي در واشنگتن، با پاپ بنديكت شانزدهم در اقامتگاه تابستاني وي ديدار ميكند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، واتيكان اعلام كرد كه "پاپ بنديكت شانزدهم" رهبر كاتوليكهاي جهان روز پنجشنبه در اقامتگاه تابستاني خود و همزمان با آغاز مذاكرات مستقيم صلح در واشنگتن با "شيمون پرز" رئيس اسرائيل ديدار ميكند.
سخنگوي واتيكان ضمن آنكه هيچ اشارهاي به محتواي اين ديدار نكرد، گفت كه اين نشست قبل از ظهر برگزار ميشود.
پاپ بنديكت شانزدهم در گذشته چندين بار با شيمون پرز ديدار و گفتوگو كرده است. وي در آويل سال 2006، و سپتامبر 2007 و در مي 2009 در سرزمين اشغالي با رئيس رژيم صهيونيستي ديدار و گفتوگو كرده است.
قرار است روز 2 سپتامبر تشكيلات خودگردان فلسطين و رژيمصهيونيستي مذاكرات مستقيم سازش را در واشنگتن آغاز كنند.
بسياري از گروههاي فلسطيني با آغاز اين گفتوگوها مخالفت كرده و آن را نيرنگي ديگر از سوي صهيونيستها توصيف كردهاند.
انتهاي پيام/++
16:57 - 8 شهریور 1389