اتحاديه اروپا قصد ندارد تحريم‌هاي بلاروس را لغو كند

خبرگزاري فارس: رهبران اتحاديه اروپا برخلاف انتظار مقامات بلاروس، قصد ندارند تحريم‌هاي رواديدي در قبال رئيس جمهوري و ساير دولتمردان اين كشور را لغو كنند.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه «نيزاويسيمايا گازيه تا»، رهبران كشورهاي عضو اتحاديه اروپا فردا در نشست شوراي سران اتحاديه اروپا در رابطه با تحريم‌هاي رواديدي اعمال شده در قبال مقامات بلند پايه بلاروس تصميم گيري خواهند كرد. البته از هم اكنون مشخص شده است كه كشورهاي اروپايي تصميم دارند وضعيت فعلي اين تحريمها را حفظ كنند. بدين ترتيب اين تحريمها تا پايان مدت در نظر گرفته شده اوليه، يعني تا بهار سال 2010 همچنان به قوت خويش باقي خواهند ماند. اطلاعات مربوط به اينكه اتحاديه اروپا قصد چنين تصميمي دارد در متن بيانيه‌اي آمده است كه وزراي امور خارجه اتحاديه اروپا امروز در نشست خود آن را تصويب مي كنند. به نوشته اين روزنامه، نظريه نزديكي بلاروس به اروپا در واقع گامي عملي براي تحقق توقف و يا لغو كامل تحريمهاي صورت گرفته از سوي اتحاديه اروپا در قبال مقامات بلند پايه دولتي بلاروس بود. اين مسئله بشدت مورد توجه هم جامعه بلاروس و هم نيروهاي سياسي اين كشور قرار دارد. مقامات دولتي بلاروس بر اين نزديكي به طرف اتحاديه اروپا تاكيد مي كنند، چرا كه اين كشور را جزء اروپا مي دانند.
اتحاديه اروپا و امريكا بعد از برگزاري انتخابات سال 2006 در بلاروس كه دولت متهم به تقلب در آن شده بود، صدور رواديد براي "الكساندر لوكاشنكو" رئيس جمهوري و برخي مقامات بلند پايه اين كشور را ممنوع اعلام كرده بودند. البته در پي آزادي همه زندانيان سياسي در بلاروس در تابستان سال جاري، برخي كشورهاي اروپايي خواستار لغو اين تحريم ها شدند. مقامات مينسك از هم اكنون علائمي مبتني بر عدم رضايت خويش از چنين روند اوضاعي را نشان داده‌اند. انتهاي پيام/+
11:31 - 25 آبان 1388

4 بازدید




1 پاسخ