دستگيري 70 فرد مظنون در پاكستان
خبر گزاري فارس: رئيس پليس اسلام آباد پايتخت پاكستان اعلام كرد كه پس از حملات انتحاري در شهر اسلام آباد نيروهاي پليس 70 فرد مظنون را دستگير كردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در اسلام آباد ،"كليم امام" رئيس پليس اسلام آباد در جمع خبرنگاران در اسلام آباد گفت: پليس شهر پس از انفجار در دانشگاه بينالمللي اسلامي و ترور تيپ سر "معين الدين" تاكنون در عمليات و جستجو در مناطق مختلف اين شهر، 70 فرد مظنون از اتباع افغانستان را دستگير كردهاند.
وي در ادامه سخنان خود با تشريح تداركات امنيتي در اين شهر گفت: تعداد زيادي افراد مظنون به شكل آوارگان افغاني در شهر اسلام آباد حضور دارند و پليس شهر در دو ماه گذشته صدها نفر از آنان كه تبعه افغان بودند را دستگير و چندين نفر را تبعيد كرده است.
وي افزود: حوادث گروگانگيري كه سال گذشته در مناطق مختلف اين كشور به اوج خود رسيده بود، اكنون كاهش يافته است.
انتهاي پيام/++
12:50 - 8 آبان 1388