دولت انگليس 20 هزار دوربين در منازل شخصي نصب مي‌كند

خبرگزاري فارس: دولت انگليس كه بيشترين تعداد دوربين‌هاي نظارتي را براي تحت نظر داشتن شهروندانش در خيابان‌ها و اماكن عمومي نصب كرده است اكنون تصميم دارد 20 هزار دوربين بيسيم را در منازل شخصي شهروندان انگليسي نصب كند.
به گزارش فارس، "چارلي سورل" (Charlie Sorrel)، كارشناسي انگليسي‌تبار پايگاه خبري "كامن دريمز" در ارتباط با جاسوسي دولت انگليس از شهروندان اين كشور نوشت: به عنوان يك انگليسي سابق، من به خوبي از علاقه مسئولين به تجسس و جاسوسي با خبرم. با اين حال حتي من هم از طرح جديد دولت براي نصب دوربين‌هاي بيسيم "اورول" (Orwell) در 20 هزار خانه، متعجب و شگفت‌زده شدم. سورل در ادامه گزارش خود مي‌نويسد: 400 ميليون يورو (668 ميليون دلار) براي نصب و مانيتورينگ دوربين‌هاي "سي‌سي‌تي‌وي" (CCTV) در خانه‌هاي شخصي شهروندان، صرف خواهد شد. اين كارشناس انگليسي با انتقاد شديد از اقدامات افراطي دولت انگليس مي‌نويسد: اما واقعا دليل نصب دوربين در خانه‌هاي شخصي شهروندان انگليسي چيست؟ آيا علتش اين است كه مطمئن شويم بچه‌هاي تكاليف خود را انجام مي‌دهند؟ به موقع مي‌خوابند و سبزيجاتشان را مي‌خورند؟! اين نويسنده با بيان اينكه اين اقدام شگفت‌انگيز هم‌اكنون در دو هزار خانه شخصي در حال اجراست مي‌نويسد: "اد بالز" (Ed Balls)،‌ "وزير كودكان" دولت در پشت اين طرح است و هدفش از اين طرح را مشكل خانواده‌هاي ضد اجتماع بيان كرده است. به اينصورت كه هرچه يك كودك زندگي خانوادگي باثبات‌تري داشته باشد، احتمال اينكه به جرم و مواد مخدر آلوده شود، كمتر است.
كامن دريمز ادامه مي‌دهد: اما مسئله بدتر اينست كه دولت در حال حمايت و ابقاي يك ارتش محرمانه است كه بهتر است آن را " پليس انديشه" بناميم. زيرا بنابر گزارش "ساندي اكسپرس" اين پليس براي اين است كه گشت بزند و خانه‌هاي مردم را مورد بررسي قرار دهد. همچنين بر اساس يكي از طرح‌هاي آينده دولت انگليس كه در واقع اين كشور را به يك "كشور پرستار بچه" معروف مي‌كند، كودكان و خانواده‌هايشان مجبور مي‌شوند تا "قراردادهاي رفتاري" را امضا كنند كه وظايف والدين را براي اطمينان حاصل كردن از رفتار بچه‌ها و انجام دادن تكاليفشان، تعيين مي‌كند. سورل در انتهاي گزارش خود مي‌نويسد: و بياد داشته باشيد كه اگرچه دولت كنوني انگليس دولتي از جناح چپ است. اما " كريس گريلينگ" (Chris Grayling)، وزير داخلي در سايه نيز با بيان اين مطلب كه طرح‌هاي دولت "خيلي كوچك بوده و در عين حال خيلي هم دير اجرا مي‌شوند." تاكيد كرد كه حتي انجام اقدامات تجسس‌گرايانه بيشتري مورد نياز است. در همين حال و با تشديد تلاش دولت براي محدود سازي شهروندان انگليسي، شايعات تاييد نشده‌اي نيز به گوش مي‌رسد كه يك مركز بازداشت جديد به نام " اتاق 101" در داخل "وزارت عشق" در حال ساخت است. انتهاي پيام/+
00:09 - 18 مرداد 1388

0 بازدید




1 پاسخ