پادشاه اردن: صلح منطقه به دستاوردي عيني نياز دارد
خبرگزاري فارس: پادشاه اردن با اشاره به اينكه اگر صلح منطقه نتيجهاي عملي نداشته باشد صداقت آمريكا به شدت كاهش مييابد، تاكيد كرد: صلح منطقه به دستاوردي عيني نياز دارد.
به گزارش فارس، به نقل از خبرگزاري اردن (پترا)، "عبدالله ثاني" در موسسه "اسپن" در ايالت "كلرادو" آمريكا با اشاره به صلح ميان فلسطين و اسرائيل گفت: فرصت تحقق صلح همچنان باقي است.
پادشاه اردن افزود: فرصت همچنان براي برقراري صلحي كه فرصت را براي پيشرفت و شكوفايي منطقه فراهم ميكند مهياست و اين صلح ميتواند پايههاي سطوح جديدي براي همكاري در جهان اسلام و غرب به وجود بياورد.
وي با اشاره به مشكلات فراروي تحقق صلح منطقه گفت: خاورميانه براي مقابله با مشكلات فراروي تحقق صلح منطقه به شدت به افقي راهبردي نياز دارد تا بتواند صلح را در اولويت مسائل خود قرار بدهد.
عبدالله ثاني با اشاره به نقش آمريكا در صلح منطقه تاكيد كرد: تا زماني كه براي صلح منطقه دستاوردي عيني بدست نيايد صداقت آمريكا تا حد بسياري (ناراحتكنندهاي) كاهش مييابد و نيروهاي تندرو و افراطي فعاليت خود را مقابل نيروهاي متعادل ادامه ميدهند.
وي با اشاره به ضرورت تلاش موسسات و نهادهاي دولتي و خصوصي براي فراهم كردن زمينه تحقق صلح افزود: صلح به دستاوردي عيني، تلاش و مذاكره نياز دارد تا دوام داشته باشد.
عبدالله ثاني كه در جمع شمار بسياري از شخصيتهاي سياسي، فكري و آكادميك جهاني سخنراني مي كرد تاكيد كرد: تحقق صلح و شكوفايي در خاورميانه عنصر اصلي نهادينه شدن پيشرفت در همه جهان است.
پادشاه اردن از آمريكا درخواست كرد تا زمام تلاشهاي بينالمللي را براي برقراري صلحي تاريخي و آفرينش آيندهاي جديد براي فلسطين و اسرائيل در دست بگيرد.
پادشاه اردن گفت: امروز منطقه در زماني كه سرشار از خطر و جنگ است بر سر دو راهي قرار گرفته است ولي در عين حال فرصتهاي بينظيري در خود جاي داده است.
انتهاي پيام/.
16:03 - 2 مرداد 1387