تقاضاي طلاق همسر انگليسي عمر بن لادن

خبرگزاري فارس: همسر انگليسي چهارمين فرزند اسامه‌بن لادن رهبر سازمان تروريستي القاعده تنها پنج ماه پس از اعلام خبر ازدواجشان مي‌گويد به دلايل امنيتي قصد جدا ‌شدن از همسرش را دارد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري "فرانسه"،"جين فليكس براون" خانم 51 ساله انگليسي و همسر عمر بن لادن 27ساله در گفتگوي خود با روزنامه انگليسي "سان"گفت: هر دوي ما از ادامه زندگي مشترك مي‌ترسيم و خانواده بن‌لادن به‌دليل اينكه من يك انگليسي هستم با ازدواج ما مخالفت مي‌كردند. جين كه 26آوريل گذشته با فرزند چهارم اسامه‌بن لادن ازدواج كرده است ادامه داد: زندگي مشترك ما بسيار خوب و بدون مشكل از هر دو طرف پيش مي‌رفت اما نمي‌توانم ببينم كسي را كه دوستش دارم در برابر چشمم كشته‌ شود و به همين دليل قصد جدايي از وي را دارم. همسر عمر بن لادن گفت: عمر از اينكه فعاليت‌هاي تجاري خود را در شركت‌هاي خانوادگي‌اش از دست دهد و او را به ‌دليل ادامه زندگي مشترك با من حبس كنند خيلي نگران است و من آنقدر دوستش دارم كه اين دوست‌داشتن به من اجازه دوري از او را مي‌دهد. او با عمر بن لادن در ماه سپتامبرگذشته در قاهره آشنا شد، پس از يك هفته جين به انگليس بازگشت و هفت ماه تمام گفتگوي آنها از طريق تلفن انجام گرفت. جين در اين خصوص گفت: «برخي روزها شانزده ساعت پاي تلفن مي‌مانديم ، هزينه اي براي سازمان هاي اطلاعاتي سيا آمريكا و MI6 (سازمان اطلاعاتي بريتانيا) كه ناچار به شنود 16ساعت مكالمه ما بودند.» جين ادامه داد: «در آوريل با هواپيما به قاهره برگشتم. مي‌دانستم عمر خجالتي است، براي همين من از او خواستگاري كردم. گفتم، آيا مي‌خواهي با من ازدواج كني؟ او پاسخ داد بله.»
عمر بن لادن هنگام ازدواج با همسر انگليسي خود متاهل بوده و يك فرزند نيز داشته ‌است. عمر بن لادن از همسر چهارم اسامه بنام "نجوا" است. او در سال 2000 ميلادي افغانستان را ترك و سپس به سودان و جده رفت. روزنامه انگليسي همچنين نوشت عمربن لادن از شش سال پيش با پدرش كه تحت پيگرد جهاني است هيچ ارتباطي ندارد. انتهاي پيام/.
13:15 - 28 شهریور 1386

5 بازدید




1 پاسخ