سگ‌ها به كمك نيروهاي انگليسي در عراق آمدند

خبرگزاري فارس: وزارت دفاع انگليس اعلام كرد: استفاده از سگ‌هاي آموزش‌ديده موجب بالا بردن امنيت نيروهاي زميني انگليس در عراق مي‌شود.
به گزارش فارس، وزارت دفاع انگليس اعلام كرد: نيروهاي واحد ويژه پشتيباني استفاده از سگ‌هاي آموزش‌ديده در عمليات نظامي كه اكنون در عراق مستقر هستند سرگرم آموزش نيروهاي انگليسي در چگونگي به‌كارگيري سگ‌هاي آموزش‌ديده در عمليات نظامي هستند. به گزارش وزارت دفاع انگليس، نيروهاي واحد ياد شده اوايل امسال در پايگاه عمليات غير مترقبه و اضطراري نيروهاي انگليسي واقع در بصره مستقر شدند و كار آموزش نيروهاي پليس و ديگر هنگ‌هاي ارتش سلطنتي اين كشور را براي استفاده از اين سگ‌ها كه به واحد ""اسلحه دنداني" موسوم هستند، آغاز كردند. بر اساس اين گزارش ، پيش از استقرار اين واحد ويژه، به نيروهاي ارتش سلطنتي انگليس مستقر در اين پايگاه، آموزش‌هايي داده شده بود تا آمادگي قرار گرفتن در شرايط اين عمليات آموزشي را پيدا كنند. به گفته وزارت دفاع انگليس، نيروهاي انگليسي از اين سگ‌هاي آموزش‌ديده در عمليات مختلفي مانند عمليات مربوط به جستجو براي يافتن مواد منفجره و يا عمليات بازرسي خودروها استفاده خواهند كرد. وزارت دفاع انگليس همچنين تأكيد كرد استفاده از اين سگ‌هاي آموزش‌ديده در عمليات مختلفي مانند جستجو براي يافتن مواد منفجره و يا بازرسي خودروها كه اقدامات ضروري به شمار مي‌روند، موجب بالا بردن امنيت نيروهاي زميني انگليس در عراق خواهد شد.
بر اساس اين گزارش، نيروهاي انگليسي مستقر در پايگاه ويژه عمليات غير مترقبه و اضطراري واقع در بصره در جنوب عراق، علاوه بر شركت در عمليات حمله، كارهايي مانند حفاظت از مهمات، گشت‌دادن در كنار سيم‌هاي خاردار اين پايگاه در شب و همچنين گشت در مناطق و اطمينان حاصل‌كردن از اينكه اهالي منطقه درست رفتار مي‌كنند، از ديگر وظايف اين نيروهاي انگليسي به شمار مي‌روند. انتهاي پيام/.
15:32 - 6 مرداد 1386

0 بازدید




1 پاسخ