بازداشت 126 تروريست در عراق
خبرگزاري فارس: مقام هاي عراقي مي گويند در يورش همه جانبه نيروهاي مشترك عراقي طي ديروز و امروز 126، تروريست از جمله تعدادي از اتباع عربستان و كشورهاي شمال آفريقا در بغداد دستگير شدند.
فرمانده يگان روباه نيروهاي المغاوير عراق صبح امروز اعلام كرد يورش همهجانبه نيروهاي مشترك عراقي متشكل از پليس، نيروهاي نظامي و امنيتي و با كمك اطلاعات مردمي از عصر روز گذشته به محل استقرار تروريستها در نقاط مختلف بغداد آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار فارس از خرمشهر وي آمار دستگير شدگان را تا ساعت 24 ديشب 126 نفر اعلام كرد و گفت: در بين دستگير شدگان اتباع عربستان سعودي و كشورهاي شمال آفريقا نيز ديده ميشوند كه در بين آنها الجزايري، مصري، تونسي و سوداني بيشتر از ساير كشورها است.
وي به تلفات تروريستها در اين عمليات كه همچنان ادامه دارد، اشارهاي نكرد و افزود: مقادير معتنابهي از اسلحه و مهمات نيز از اين عده كشف و ضبط شده است.
وي اضافه كرد طبق اطلاعات اوليه به دست آمده منابع اصلي تروريستها از كشور هاي عربستان سعودي و امارات عربي متحده بوده است اين عمليات همچنان ادامه دارد.
انتهاي پيام/.
14:07 - 6 مهر 1384