همسر بلر از سياستهاي بوش انتقاد كرد
خبرگزاري فارس: همسر "توني بلر" نخست وزير انگليس در دانشگاه هاروارد از سياستها و موضعگيريهاي "جرج بوش" رييس جمهوري آمريكا درباره حقوق زندانيان گوانتانامو انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن و به نقل از پايگاه اينترنتي روزنامه اسكاتلند ان ساندي، "شري بلر" كه خود وكيل و متخصص در حقوق عمومي است در كنفرانسي در دانشگاه هاروارد، در جمع دانشجويان حقوق به مواضع كاخ سفيد درباره حقوق شهروندان انگليسي زنداني در گوانتانامو حمله كرد و گفت: «تصميم ديوان عالي آمريكا براي حمايت قضايي از زندانيان كه دولت بوش با آن مخالف بود تصميمي مهم است و براي حقوق بشر و حقوق بينالمللي پيروزي چشمگيري به حساب ميآيد.»
اين در حالي است كه بيبيسي در پايگاه اينترنتياش به اعتراض اعضاي محافظهكار حزب مخالف دولت انگليس به موضعگيري همسر بلر اشاره كرد كه معتقدند، وي توافقي را زير پا گذاشته است كه بر اساس آن شخصيتهاي سياسي انگليس حق ندارند در خارج از كشور جانبدارانه رفتار كنند.
سخنگوي دفتر نخست وزيري انگليس در دفاع از شري بلر گفت: «سخنان وي اظهار نظر سياسي نيست بلكه نظر يك وكيل بينالمللي حقوق بشر است و او تنها نظرش را درباره نقش ديوان عالي آمريكا ابراز كرده است.»
انتهاي پيام/.
11:33 - 10 آبان 1383