الان اگر لبنان رو بزنند ما چکار میکنیم باز میشینیم ی روز دیگه بیان ترور کنند دوباره روز از نو روزی از نو؟!
@user1765197670633 ساعت پیشدر پاسخ بهالان اگر لبنان رو بزنند ما چکار میکنیم باز میشینیم ی روز دیگه بیان ترور کنند دوباره روز از نو روزی از نو؟!
@user1776001051873 ساعت پیشدر پاسخ بهمتاسفانه اسراییل و آمریکا مشخصاً فهمیده اند که سپاه توانایی پاسخ دادن مجدد را ندارد و با حمله مکرر به لبنان قصد دارند ایران را وارد تله شکستن آتش بس بکنند . اگر ایران آتش بس را نقض کند کشورهای دیگر عملا به آمریکا نزدیکتر خواهند شد . حتی یمن هم پشت ای ان را خالی کرده است . عراق هم همینطور .
@user170910007840700985959 دقیقه پیشدر پاسخ بهباید به کمک لبنان رفت.کاری که با غزه کردیم نباید با لبنان بشود.حزب الله سالهاست که از جان و مال برایمان مایه گذاشته و در همه حال یاور ما در موقعیتهای مختلف بوده. لطفا راه را برای اعزام فراهم کنید