قیمت نفت در پی سخنان جدید ترامپ به شدت افزایش یافت
21:20 - 17 فروردین 1405

1 بازنشر38 واکنش
112٫6k بازدید



11 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌Hesham Aziz‌
@Hesham_Aziz17 فروردین 1405
در پاسخ به
الحمدالله

@blognevis17 فروردین 1405
در پاسخ به
😂😂

تصویر نمایه‌ی ‌شهروند ایران‌
@Shahrvand_e_iran17 فروردین 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌شهروند ایران‌
شهروند ایران

@Shahrvand_e_iran  •  15 فروردین 1405

پیشنهادها

بسته شدن تنگه باب‌المندب در صورت استمرار تخریب زیرساخت‌های ایران

مسولین محترم در نظر داشته باشند که طی همکاری و اعلام آمادگی رزمندگان غیور و توانمند یمنی، درصورت عدم عقب نشینی چندباره رئیس جمهور معلوم الحال آمریکا در خصوص تخریب زیرساخت ها ، طی بیانه ای اعلام گردد که در صورت بروز هر گونه استمرار، اقدام و شرارتشان تنگه باب المندب نیز به مدت نا معلومی مسدود میگردد و در صورت لزوم اقدام عملی صورت میگیرد. با توجه به احتمال عقب نشینی ، چند ساعت قبل از زمان اعلامی هم در معادلات تاثیرگذار خواهد بود. ما به تدبیر شما باور داریم و این صرفا یک پیشنهاد است.

جناب آقای دکتر محمد باقر قالیباف، ریاست محترم مجلس شورای اسلامی،، دکتر عراقچی وزیر محترم امور خارجه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user170910005309728558117 فروردین 1405
در پاسخ به
شدت چقدر بوده؟ نه نت داریم نه مهپاره!

@user170910011087581120417 فروردین 1405
در پاسخ به
یه بنده خدایی هست، میاردش پایین 😅

تصویر نمایه‌ی ‌خلیج فارس‌
@user17683787584717 فروردین 1405
در پاسخ به
ی بار ما پیش دستی کنیمچرا اول ما باید بخوریمواسه نمونه برج خلیفه دبی تله ای از خاکستر کنیم

تصویر نمایه‌ی ‌سلمان‌
@Salman202317 فروردین 1405
در پاسخ به
مثلا چقد، چند بود چند شد این چه وضع خبر رسانیه #اینترنت_بین_الملل نداریم مثل شما که

@user17121787637517 فروردین 1405
در پاسخ به
تو همین سایت فارس قسمت پایش دیروز 110 بود الان زده 109..به روز رسانیش هم مشخص نیست

تصویر نمایه‌ی ‌تمدن نوین ایرانی‌
@IranianCivilisation17 فروردین 1405
در پاسخ به
قاطعانه و بدون هیجان، مقابل تهدید ترامپ برای زدن نیروگاه کوتاه نیایید!
مطالبه

قاطعانه و بدون هیجان، مقابل تهدید ترامپ برای زدن نیروگاه کوتاه نیایید!

اخیرا ترامپ پدوفیل چون کاملا کنترل جنگ را از دست داده و صهیونها هم گنبد پوشالیشان کاراییش به زیر سی درصد رسیده است ، متوسل به فرایند آشوب داخلی شده بودند که با هوشیاری رهبر و ملت ان هم تا این لحظه خنثی گشته ، لذا تنها راه باقی مانده تهدیدهای اهریمنانه و رعب آور میباشد، مانند زدن نیروگاه های برق ایران و یا حتی تهدیدات کشتار جمعی در آینده . کاملا علمی و منطقی و محاسباتی ، باید هر تهدید او را چند برابر تهدید و عمل کرد و یمن را هم کاملا در جنگ شرکت داده و‌ داخل مرزهای آمریکا هم بحران و جنگ‌ را به مردمش فهمانید . تهدیدهای اهریمنانه ترامپ بطور واضح امکان عملی شدن ندارد ، چون اولا شرایط سیاسی و اقتصادی امریکا اجازه نمیدهد، به عنوان مثال در جنگ ویتنام که بسیار وسیع تر و طولانی تر و در مقطع اوج اقتدار آمریکا بود نمیتوانست حتی در لحظه شکست کامل تهدید اتمی خود را اجرا کند . در حال حاضر که شرایط آمریکا به مراتب ضعیف تر است . ثانیا اغلب بلوک غرب و حتی دولتمردان امریکا دنبال بهانه ای برای تضعیف و خارج کردن ترامپ از جایگاهش هستند. پس شک نکنید اگر بخواهد بعنوان مثال نیروگاه برق بزند و بعد ایران تمام نیروگاههای منطقه را بزند ،بلافاصله این عمل باعث سقوط سیاسی ترامپ در کشورش و جهان غرب خواهد شد و چه بسا بهانه ای برای عزل قانونی وی. تهدیدهای بزرگتر که حتی بیان کردنش باعث سقوطش خواهد شد. لذا بهیچ عنوان نباید در دام ترس یا مصلحت اندیشی غیر علمی بیفتیم و کاملا قاطع به هر حرکتی با چند برابر شدت پاسخ دهیم و هر دو تنگه هرمز و باب المندب را کاملا ببندیم وگرنه بدون شک ترامپ روانپریش و پدوفیل به چیزی کمتر از یک ایران تکه پاره ، بدون زیرساخت و سلاح موثر و نوکر کاملا مطیع آمریکا ، رضایت نخواهد داد. جدا از آن اگر ما واقعا حسینی هستیم باید واقعا ایمان به هیهات من الذله داشته باشیم و بهیچ عنوان به مشورت هایی که شامل ترس از تهدید ، یا مصلحت های ضعیف کننده نیروی نظامی ما بشود وقعی ننهیم و شخص مقام معظم رهبری ، حکم حکومتی شامل جواب چند برابری به هر عمل خصمانه دشمن را به کل کشور و تمام نیروی مقاومت منطقه اعلام نمایند.

مقام معظم رهبری، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شورای عالی امنیت ملی، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user17695398072218 فروردین 1405
در پاسخ به
باب المندب را ببندید حساب کار قشنگ میاد دستشون