چین و روسیه هم می‌توانند رهبران تایوان و اوکراین را بازداشت کنند؟

ناظران بین المللی می‌گویند با اقدام غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا، اگر چین و روسیه هم رهبران تایوان و اوکراین را به همین شیوه بازداشت کنند نمی‌توان هیچ خرده‌ای به آنها گرفت.
گروه بین الملل خبرگزاری فارس؛ حملات غیرقانونی ارتش آمریکا به ونزوئلا که به ادعای مقامات آمریکایی به بازداشت نیکلاس مادورو رئیس جمهور این کشور انجامیده موجی از انتقادات را علیه واشنگتن به راه انداخته است. خبرنگار روزنامه فایننشال تایمز با اشاره به شیوه غیرقانونی آمریکا برای حمله به خاک ونزوئلا و بازداشت نیکلاس مادورو رئیس جمهور این کشور در واکنش به عملیات اخیر آمریکا پرسیده است، «پس اگر چین یک عملیات ویژه برای دستگیری رئیس‌جمهور تایوان انجام دهد، یا روسیه تلاش کند همین کار را با زلنسکی بکند، دقیقاً ما چه باید بگوییم؟ این‌که نمی‌توانید این کار را بکنید چون غیرقانونی است؟» به‌زعم بسیاری از تحلیلگران، مشروعیت حقوقی اقدامات نظامی آمریکا در ونزوئلا کاملا زیر سؤال است؛ اقدامی که بدون مجوز شورای امنیت سازمان ملل، بدون اعلام جنگ رسمی و بدون رضایت دولت مستقر ونزوئلا انجام شده است.
منتقدان می‌گویند اگر اصل حاکمیت ملی و عدم مداخله نظامی ستون‌های حقوق بین‌الملل هستند، عملیات ایالات متحده در ونزوئلا (از حملات پهپادی تا هدف قرار دادن تأسیسات و محاصره عملی این کشور) به‌سختی قابل توجیه حقوقی است.در همین چارچوب، برخی حقوقدانان هشدار داده‌اند که عادی‌سازی چنین اقداماتی توسط آمریکا می‌تواند به الگویی خطرناک برای سایر قدرت‌ها تبدیل شود؛ الگویی که در آن هر کشوری می‌تواند با استناد به «امنیت ملی» یا «مبارزه با تروریسم»، اقدام به عملیات نظامی در خاک کشور دیگر کند.#ترامپ#مادورو#چین#روسیه
15:17 - 13 دی 1404
بین‌الملل
آمریکا و اروپا
شرق آسیا




76 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌محمد علی وجدی‌
@user17079968056113 دی 1404
در پاسخ به
بسم الله الرحمن الرحیم دقیقا و قطعا، وقتی حقوق بین الملل فاقد ضمانت اجرایی باشد، بهترین ضمانتاقدام متقابل است.

@Shaer13 دی 1404
در پاسخ به
وفاداران به الهه دیپلماسی! سلام علیکم

تصویر نمایه‌ی ‌یواش یواش‌
@yawashyawash13 دی 1404
ربط داره به مفاد معامله.به هیچکس ربط نداره.زور داری؟این گوی واین میدون.برو سهمت بگیر.نان به زوره.

تصویر نمایه‌ی ‌فردین سنگ چیان‌
@Fsangchian13 دی 1404
در پاسخ به
کدام ناظران بین المللی؟! اصلا چه کسی به گفته این ناظران اهمیت میدهد!؟متأسفانه تا زمان موعود،قانون جنگل استقانون زور و عملنه گفتمان و زندگی در توهم شعاری!و برای بقاء باید قوی بود و قوی شد...

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی۲‌
در پاسخ به
تروریست های سایبری آمریکا که روزی برای حمله روسیه به اوکراین نعره می زدن حالا اومدن برای حمله به ونزوئلا کف و سوت می زنن و حوشحالی میکننبدبخت های حقیر درس نگرفتید از عاقبت سرسپرده های آمریکا ؟

تصویر نمایه‌ی ‌9**3551‌
در پاسخ به
فقط بمپ اتم میتونه جلوی آمریکا رو بگیره و تمام

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی۲‌
در پاسخ به
این فرصت خوبیه برای ما، چین و روسیه که از خاک ونزویلا با موشک و‌ پهپاد این ترامپ تروریست رو به درک واصل کنیمچرا این فرصت طلایی رو از دست بدیم؟

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی۲‌
در پاسخ به
از زوزه غربگدایان نهراسید فرصت تنبیه آمریکا و ترامپ مهیا شده نباید گذاشت قسر در برود

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی۲‌
در پاسخ به
عقده ای های مزدور شعار نه غزه نه لبنان میدن بعد میان اینجا از حمله به ونزوئلا حمایت میکنناین بی وطن ها جواب بدن نتیجه رفتن اسد چی شد؟چرا انتخابات در آنجا برگزار نمیشه شما که اسد رو دیکتاتور میخوندید!؟؟

تصویر نمایه‌ی ‌حرف رک‌
در پاسخ به
دنیا وارد قانون اخر نیوتن، قانون جنگل شده...

تصویر نمایه‌ی ‌سید صابرالدین حسین پناهی قروچای‌
@user17097150056313 دی 1404
در پاسخ به
بحرین که خاک کشور ایران است . تایوان که خاک کشور چین است . اوکراین که خاک کشور روسیه . شوروی . سابق است . اگر قدرت باشد . تصرف اینها باحقوق بشری آمریکا منافات ندارد .

@Iranianman13 دی 1404
در پاسخ به
چین وروسیه نباید سکوت اختیار کنند این کمال پست فطرتی ونامردیه

@user17568167739713 دی 1404
در پاسخ به
قدرت تحلیل تان را جهانی کنید نه چین می تواند نه روسیه این توان را دارد مخاطب خود را گل نزنید روسیه در باتلاق اوکراین گیر کرده برتری امروز روسیه مدیون ترامپ است

@user17567101249813 دی 1404
در پاسخ به
نصیریکل ناتو پشت اوکراین بود اما سیلی خورد ارباب شما ترامپ از پس یمن هم بر نیومد

تصویر نمایه‌ی ‌یواش یواش‌
@yawashyawash13 دی 1404
در پاسخ به
وقتی نیرومند باشی همه حرفتو گوش میدن حتی اگه غیرمنطقی باشه.اصلا سروصداهات میشه سمفونی 5 بتهوون دلچسب و خاطره انگیز در یک روز بارانی.قدرت معجزه میکنه.قدرت یک کشور با مردم قوی شروع میشه.چشم و شکم سیر.

@Iranianman13 دی 1404
در پاسخ به
این بهترین بهانه است که اعلام کنیم برای حفاظت از ماناچاریم موشک‌های اتمی را آزمایش کنیم درصورت حمله بما دستمان روزانه موشک‌های اتمی است که دنیارا نابود کنیم

در پاسخ به
قانون جنگل در این دنیا به دست آمریکا در حال اجراست. باید قوی شد و به بمب اتمی و قاره پیما برای حمل آن فکر کرد.

تصویر نمایه‌ی ‌دانشجوی خسته‌
@user17536914265013 دی 1404
در پاسخ به
باید سازمان مللی جدید در شرق دنیا تاسیس شود و از حقوق کشورهای غیر متحد با آمریکا دفاع کند

در پاسخ به
حقوق بین الملل ابزاری است در دست آمریکا و کشورهای غربی برای زیر سوال بردن کشورهای دیگر. در این دنیا قانون زور و جنگل حاکم است.