وصیت نامه رهبر شهیداکنون که این متن به نگارش در‌می‌آید بیش از چهار ماه از شهادت قائد عزیزمان و دو روز از خاکسپاری پیکر مطهرش می‌گذرد. برای شخصی با درجه علمی ایشان و قریحه‌ی آینده‌نگرانه‌ای که از آن بزرگوار سراغ داشتیم، سخت است که باور کنیم که وصیت‌نامه‌ای باقی نمانده باشد.
در چهاردهم خرداد سال 1368 زمانی که رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی ره رحلت فرمودند بلافاصله وصیت نامه ایشان با حضور اکثریت اعضای مجلس خبرگان توسط آیت الله خامنه‌ای که آن زمان هنوز به رهبری انتخاب نشده بودند قرائت شد.
عدم اطلاع‌رسانی به موقع و مغفول گذاشتن چنین امر خطیری آنهم درست زمانی که ایشان به شهادت رسیده و کشور وضعیت جنگی دارد، می‌تواند بساط سوء‌استفاده دشمنان و بدخواهان نظام را فراهم آورد. رهبر شهید و فرزانه ایران بدون شک چنین وضعیتی را پیش‌بینی و برای آن راهکارهایی ارائه نموده است.
این وصیت‌نامه شامل هر موضوعی که باشد، مورد پذیرش مردم فهیم و آزاده ایران واقع خواهد شد. پس به طریق احسن نزدیک‌تر است تا هرچه زودتر نسبت به قرائت آن اطلاع رسانی و اقدام شایسته صورت پذیرد. و من الله التوفیق
23:00 - 21 تیر 1405

207 بازدید