22 فروردین 1405
بلی اصلاً دیدیم که هواپیما و جنگنده های آمریکایی اسرائیلی ملعون مدام از آسمان کشور نفوذ می کردند و اینجا را بمباران می کردند پس آسمان کشورم هم باید هرچه سریعتر نابود بشه همینطور گاز و برق و آب هم قطع و نابود بشه که جاسوسان دشمن استفاده نکنند همینطور رستوران و سوپرمارکت ها که دشمن خرید نکنه #اینترنت

این خبر حذف شده است.

تصویر نمایه‌ی ‌عاشق خدا‌
@user1774549964922 فروردین 1405
در پاسخ به
دیگر وقت تعارف نیست؛ #اینترنت بمب نامرئی و سلاح اشغال فکری دشمن است. هر لحظه اتصال به این شبکه، مساوی است با تخریب سنگرهای ایمان و مسخ فرهنگ اصیل ما. دشمن با روایت‌های مسموم، به مغز ها حمله کرده است. راه دفاع، نه مدیریت، بلکه قطع کامل دسترسی دشمن به افکار مردم و جایگزینی آن با #شبکه_ملی است.
تصویر نمایه‌ی ‌دیوید رفوآ‌
@DRSDavidSoft4 اردیبهشت 1405
در پاسخ به و
دوست عزیز، اینترنت تنها پیام‌رسان و شبکۀ اجتماعی نیست! 🤦‍♂️ابزارهای Git لازم است، پکیج، لایبرری و ران‌تایم زبان‌های برنامه‌نویسی دارد.در مورد این مسائل چه دارید که بگویید؟
تصویر نمایه‌ی ‌جابر‌
@Spical1 خرداد 1405
به هیچ عنوان مخالف #اینترنت_بین_الملل نیستم اما معتقدم عموم نباید دسترسی یکسان داشته باشند.معلم،پرستار، دانشجو کارشناسی یا دانش آموز دبیرستانی یا کارگر و فرد خانه دار چه نیازی به دسترسی به اینترنت جهانی دارن؟همه چیز در داخل هست یا بزودی ایجاد خواهد شد.github نیاز عمومه؟ ساختvps نیاز عموم هست؟
سکوت اختیارکن فرزندم
15:35 - 3 خرداد 1405

1 واکنش
87 بازدید