گلایه‌های مردم بهمئی از قطعی آب و برق

مطالبه

آب و برق مردم لیکک چرا همزمان قطع می‌شود؟

قطعی‌های گاه و بی‌گاه آب که در برخی مناطق به چندین ساعت در روز و حتی چند روز متوالی می‌رسد، مشکلات عدیده‌ای را برای خانواده‌ها ایجاد کرده است، نبود آب نه تنها آرامش مردم را سلب کرده، بلکه بهداشت عمومی و فعالیت‌های روزمره را نیز با چالش جدی مواجه ساخته است. ما انتظار داریم مسئولان به جای توجیه، پای درد دل مردم بنشینند و برای رفع این معضل که اکنون به یک بحران تبدیل شده، تدبیری عاجل بیاندیشند، مردم تا کی باید تاوان فرسودگی شبکه‌ها را بدهند؟ وقتی برق قطع می شود آب هم قطع می شود، در بسیاری از محلات شهر لیکک و برخی روستاهای تابعه، فشار آب به قدری ضعیف است که حتی پمپ‌های خانگی نیز توان مکش آب را ندارند و این مسئله عملاً دسترسی به آب را برای طبقات بالایی ساختمان‌ها غیرممکن کرده است. با توجه به وضعیت اقلیمی بهمئی، تأمین آب شرب پایدار از بدیهی‌ترین حقوق شهروندی است که انتظار می‌رود مسئولان استانی و شهرستانی با نگاهی ویژه به این موضوع، از تخصیص اعتبارات لازم تا تسریع در پروژه‌های آبرسانی، نسبت به حل این مطالبه به‌حق مردم اقدام کنند.

استاندار کهگیلویه و بویر احمد/ آبفای استان/ فرمانداری بهمئی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
14:18 - 25 شهریور 1405
استان ها
كهگیلویه و بویراحمد

4 بازنشر10 واکنش
34٫5k بازدید




3 پاسخ

@user170910006498209849025 شهریور 1405
در پاسخ به @user177918756828
حمایت کردیم؛ لطفا و خواهشا شما هم بزرگواری کنین و با مراجعه به لینک زیر، از کمپین ما متقاضیان ورود به مقطع کارشناسی حمایت بفرمایین. پیشاپیش از لطفتون و انسانیتی که به خرج می‌دین، بی‌اندازه متشکریم...https://B2n.ir/farsnews__ir

تصویر نمایه‌ی ‌گنجشک درنده‌
@Gonjeshk_darandeh26 شهریور 1405
تصویر نمایه‌ی ‌علی شریعت زاده‌
علی شریعت زاده

@Alishariatzadeh  •  23 شهریور 1405

قوه قضائیه حواشی ونیز را بی‌پاسخ نگذارد
مطالبه

قوه قضائیه حواشی ونیز را بی‌پاسخ نگذارد

انتشار تصویر لاله مرزبان بر فراز کوهی از کوله‌پشتی‌های صورتی در جشنواره ونیز ۲۰۲۶، خشم و انزجار عمومی را برانگیخته است. این کوله‌پشتی‌ها یادآور پیکرهای پاک ۱۶۸ دانش‌آموز شهید میناب است که در حمله موشکی ارتش آمریکا به مدرسه «شجره طیبه» به شهادت رسیدند. اما آنچه این تصویر را به یک سند محکومیت تبدیل می‌کند، سکوت و بی‌اعتنایی این بازیگر به خون کودکان مظلوم این سرزمین در ازای دریافت جایزه‌ای از دشمنان ایران است. اکنون پرسش اصلی این است: چرا تاکنون هیچ اقدام قاطع قضایی علیه این رفتار خیانت‌آمیز صورت نگرفته است؟ ضرورت برخورد قضایی بدون اغماض این افراد مطمئن هستند که از داخل ایران و مسئولین فعلی، کسی به آن‌ها خرده نمی‌گیرد و بازخواست نمی‌شوند. پس از اظهارات مرزبان، اگرچه انتقادات تندی از سوی چهره‌های رسانه‌ای و روزنامه هایی مطرح شد، اما نبود پیامدهای عملی و بازدارنده، این پیام خطرناک را به همراه دارد که می‌توان با خیال راحت به خون کودکان این سرزمین بی‌اعتنا بود و همچنان در سینمای ایران به فعالیت پرداخت. از سوی دیگر، شواهد نشان می‌دهد این اقدام یک عملیات سازمان‌یافته است. فیلم «مراقب» محصول مشترک ایران، آمریکا و آلمان است و محسن قرایی، کارگردان آن، پیش‌تر اعتراف کرده بود که فیلمنامه جعلی به مقامات ایران ارائه داده تا مجوز ساخت بگیرد. این یعنی فریبکاری از پیش طراحی‌شده با هدف تطمیع از خارج و فروش سابقه کاری به دشمن. حضور چهره‌هایی چون ریما رامین‌فر و فرهاد اصلانی در این پروژه، نشان می‌دهد که ما با یک جریان سازمان‌یافته و نه یک خطای فردی روبرو هستیم. خواسته‌های مشخص از دستگاه قضائیه با توجه به موارد فوق، ما امضاکنندگان این مطالبه، خواستار اقدام فوری و قاطع قوه قضائیه در قبال این خیانت هنری هستیم: ۱. برخورد قضایی با عوامل فیلم: برخورد قانونی و قاطع با لاله مرزبان، محسن قرایی و سایر عوامل فیلم «مراقب» به اتهام اقدام علیه امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام و همکاری با رسانه‌های معاند. ۲. توقف فعالیت‌های اقتصادی و هنری: توقیف اموال و دارایی‌های این افراد در داخل کشور و ممانعت از هرگونه فعالیت هنری و اقتصادی آن‌ها در ایران. ۳. بررسی پرونده مجوز ساخت فیلم: بررسی دقیق چگونگی صدور مجوز ساخت فیلم «مراقب» با فیلمنامه جعلی و برخورد با مقصران این فریب بزرگ. ۴. ممانعت از بازگشت بدون محاکمه: جلوگیری از ورود این افراد به کشور مگر پس از محاکمه قانونی و پاسخگویی به افکار عمومی. سخن پایانی خون کودکان میناب، بهای دریافت جایزه از دشمنان این سرزمین نیست. کسانی که بر فراز کوله‌پشتی‌های کودکان مظلوم می‌ایستند و جایزه می‌گیرند، شایسته عنوان «هنرمند» نیستند. قوه قضائیه باید نشان دهد که هیچ‌کس فراتر از قانون نیست و خیانت به وطن و بی‌حرمتی به خون شهدا، بی‌پاسخ نخواهد ماند. ما از دستگاه قضائیه مطالبه می‌کنیم: هرچه سریع‌تر، قاطعانه و بدون ملاحظه، با خائنان به این سرزمین برخورد کنید.

ریاست محترم قوه قضائیه جهت استحضار و صدور اوامر مقتضی

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌valiolah ghezelbash‌
@zohor27 شهریور 1405
در پاسخ به @user177918756828
از پویش خوبتان حمایت شد.ممنون میشم با لمس نام بنده ازپویشهای ما بازدید و حمایت بفرمایید.