2 روز پیش

صحنه فرار ناوشکن‌ آمریکایی از شرق تنگه هرمز بعد از اخطار سپاه

نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی اخطاری به ناوشکن ۱۲۱ نیروی دریایی آمریکا هشدار داد که در صورت عدم تبعیت از دستورات، این شناور مورد هدف قرار خواهد گرفت.
افرادی در لباس ولایتمدار سعی دارند با فحاشی های رکیک در پیام شخصی وجه ولایتمداران واقعی را تخریب کنند مردم عادی با هر دیدگاهی که دارند مراقب باشند گول نخوردند شات گرفته و پیگیری قضایی کنیدامام خامنه ای: اگر به جای شیطان اکبر واقعی، یک برادر ناباب یا ناراهی،شیطان اکبر ما شد، ضربه خواهیم خورد
16:26 - 23 فروردین 1405

83 واکنش
28٫6k بازدید


4 پاسخ

@Merii2 روز پیش
در پاسخ به و
اینا که میگن نت وصل نشه سرباز صهیونیستی و مزدور اونان که میخان ترافیک کم بشه و توی سیم کارت های سفید به راحتی مسئولین مون زود شناسایی بشن و ترور بشنفارس نیوز عزیز نمیخای اینارو به مقام اطلاعاتی معرفی کنی ؟خون مسئولین گردن کیه ؟

تصویر نمایه‌ی ‌دوست‌
@dooste_khoob2 روز پیش
در پاسخ به و
یکی از ترفندهای مجازی همینه، با گذاشتن یک عکس مذهبی، الفاظ ناشایست و تند استفاده می‌کنند تا تلاش کنند جبهه انقلاب رو ضعیف کنند. البته به این افراد توصیه می‌کنم که تاریخ رو مطالعه کنند تا ببینند سرگذشت کسانی که علیه اسلام و انقلاب حرکتی کردند، چه شده است و چه عاقبت به شری شده‌اند.

@Sorenaia2 روز پیش
توجه کنید چه کسانی دارند دیس لایک میکنند 🤣

@Aminmo9942 روز پیش
در پاسخ به و
الان اکانت خودت و این مری پایینی جفتتون سایبری هستید پس بی زحمت انقد زحمت نکش یکی نیست خودتونو به پلیس فتا گزارش کنه