@Merii2 روز پیشدر پاسخ به واینا که میگن نت وصل نشه سرباز صهیونیستی و مزدور اونان که میخان ترافیک کم بشه و توی سیم کارت های سفید به راحتی مسئولین مون زود شناسایی بشن و ترور بشنفارس نیوز عزیز نمیخای اینارو به مقام اطلاعاتی معرفی کنی ؟خون مسئولین گردن کیه ؟
@dooste_khoob2 روز پیشدر پاسخ به ویکی از ترفندهای مجازی همینه، با گذاشتن یک عکس مذهبی، الفاظ ناشایست و تند استفاده میکنند تا تلاش کنند جبهه انقلاب رو ضعیف کنند. البته به این افراد توصیه میکنم که تاریخ رو مطالعه کنند تا ببینند سرگذشت کسانی که علیه اسلام و انقلاب حرکتی کردند، چه شده است و چه عاقبت به شری شدهاند.
@Aminmo9942 روز پیشدر پاسخ به والان اکانت خودت و این مری پایینی جفتتون سایبری هستید پس بی زحمت انقد زحمت نکش یکی نیست خودتونو به پلیس فتا گزارش کنه