27 فروردین 1405

محسنی‌اژه‌ای: همراهی با دشمن قابل مماشات نیست

رئیس قوه قضاییه گفت: به هیچ‌وجه نباید اقدام یک فرد در همراهی با دشمن متجاوز را کوچک شمرد؛ قانون تکلیف فردی را که برای دشمن، اطلاعات ارسال کرده، روشن کرده است؛ به هیچ وجه در این فقره نباید مماشات و اغماض به خرج داد.
تصویر نمایه‌ی ‌جواد شیر ژیان‌
@javadshir27 فروردین 1405
در پاسخ به
اخه اگه مماشات کنیم که کشور چپه میشه.همه مخالفان نظام الان محارب شدن چون حرب رو آغاز و همراهی کردن حداقل در اندیشه هاشون
رفتی در خونه ظریف که پیشنهاد کرد مذاکره کنید؟ اگه رفتی بعدش باید در خونه همه اونایی که رفتن پاکستان مذاکره کردن هم باید بری
11:07 - 27 فروردین 1405

1 واکنش
523 بازدید



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌جواد شیر ژیان‌
@javadshir27 فروردین 1405
حالا ظریف مذاکرش چه ارزشی داشت؟ روی کاغذ یه چیزایی نوشتن که اگه ارزش داشته فقط روی کاغذ موند و در عمل اب سنگین اراک و خیلی چیزا دادن اما آمریکا شصتشو نشون داد.اینی که الان میکنن مذاکره نیست تحمیل ارادست به طرف و حالا حالاها مونده و جنگ تموم نشده.ظریف نه زبان مکر آمریکا رو میفهمه نه دنیا.