22 فروردین 1405

قالیباف در فرودگاه اسلام‌آباد: تجربه مذاکره با آمریکا همواره با شکست و پیمان شکنی روبرو شده است

رئیس مجلس در بدو ورود به اسلام‌آباد، با اشاره به سابقه مذاکرات ایران و آمریکا گفت: این تجربه همواره با شکست و پیمان‌شکنی همراه بوده و آمریکایی‌ها دو بار در کمتر از یک سال در میانه مذاکرات با وجود حسن‌نیت ایران، دست به حمله و جنایات جنگی زده‌اند.
امام على(ع)دشمن طرحهاى مکارانه دارد ولى شما هیچگونه برنامه جهت خنثى سازى طرحهاى آنان ندارید, به محدوده هاى تحت اختیار شما حمله مى کنند و آنها را تصرف مى کنند و شما ناراحت نمى شوید, دشمن در مبارزه با شما به خواب نمى رود ولى شما در غفلت و فراموشکارى هستید به خدا سوگند چنین افراد شکست خورده و مغلوبند.
01:37 - 22 فروردین 1405

2 بازنشر56 واکنش
30٫5k بازدید



2 پاسخ

@user17685986847222 فروردین 1405
متناسب بود با پیام دیشب رهبر؟!!!🤔 رهبر فصل الخطاب هستن و بهترین نماینده رو رهبر برا این مسئولیت بزرگ انتخاب کردن براشون دعا می کنیم معجزه خدارو باقلم ایشون ببینیم

@user17685986847222 فروردین 1405
《اینک با تمام وجود به دعای خاص حضرتتان برای غلبه قاطع بر دشمن چه در صحنه مذاکرات و چه در میدان نبرد دل بسته‌ایم و امید داریم هر چه زودتر، هم ما و هم دشمنانمان اثر معجزه‌آسای آن را مشاهده کنیم، ان‌شاءالله》 جهت استجابت دعای رهبرمان و توفیق نمایندگان جمهوری اسلامی ایران ۱۴صلوات تقدیم به امام زمان(عج)