تصویر سربرگ نمایه‌ی ‌علی جعفری‌
ع

علی جعفری

@user17517230171
تاریخ پیوستن: تیر 1404

علی جعفری بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌فرشاد‌
@Iranehamdel1 اسفند 1404
بورس و صندوق های بورسی را در تمام ایام هفته حتی روزهای تعطیل آنهم به صورت ۲۴ ساعته باز نگه دارید.
مطالبه

مطالبه سهامداران برای کاهش محدودیت‌ها و اصلاح مقررات بازار سرمایه

بازار سرمایه کشور درگیر محدودیت‌ها و مقرراتی شده است که به نظر می‌رسد بیش از آنکه در راستای منافع اقتصاد، بازار سرمایه و سهامداران خرد باشد، در جهت تأمین منافع گروه‌های خاص تنظیم شده‌اند. در چنین شرایطی، نهادهای ناظر و قانون‌گذار به جای ایجاد شفافیت و رونق بازار، با وضع مقررات متعدد و پیچیده، عملاً فضای فعالیت را محدود کرده‌اند؛ حتی اگر نتیجه آن تضعیف یا نابودی بازار سرمایه باشد. ابزارهایی مانند حجم مبنا، ابطال معاملات، محدودیت‌های ساعتی و روزانه، دامنه نوسان، دستورالعمل‌های متعدد و همچنین صف‌های خرید و فروش و دخالت‌های حقوقی‌ها، عملاً به نوعی تنظیم‌گری تبدیل شده که شائبه دستکاری بازار و تأمین منافع شخصی و گروهی را ایجاد کرده است. حتی وقتی حجم مبنا را حدف می‌کنند تا با فروش حتی یک برگ سهم حجم مبنا پر شده و سهم ۳ درصد منفی کامل بخورد نیز نیت فقط زمین زدن بازار با کمترین زحمت و کم ترین معامله است نه رفع محدودیت و تبلت بخشی و یا تثبیت بازار. صندوق توسعه و تثبیت هم که فقط جیب سهم‌های رانتی و شاخص ساز زیرا پر می‌کند. ۶ سال بازار درجا زده ولی شاخص را بالا بردند!!!!! بهتر اینکه کلا سازمان بورس یا تعطیل شود و یا کوچک سازی و محدود گردد و همانطور که می‌گویند بازار یعنی عرضه و تقاضا پس اینهمه ناظر و ابطال عرضه و تقاضا و محدودیت ها و قوانین برای چیست؟ نمونه خوب آن بیت کوین همه روز و ساعت بدون محدودیت و با کارمزد در حد صفر معانله می‌شود و عرضه و تقاضا هست. سازمان ۶ سال بازار را زمین زده‌اند و بابتش کارمزد و مالیات فروش می‌گیرند و با یک خرید و فروش سهم ۲.۵ درصد سرمایه ات دود می‌شود کارمزد خادمین سازمانی و دولت می‌شود!!! هر زمان که با امور سهام یا بخش‌های مرتبط در سازمان بورس تماس می‌گیریم و نسبت به دستکاری قیمت‌ها، افت‌های سنگین بازار و رفتارهای غیرمنصفانه برخی بازیگران اعتراض می‌کنیم، تنها پاسخی که دریافت می‌کنیم این است: «همه چیز تابع عرضه و تقاضاست.» پس بهتر هست سازمان را تعطیل کنید و عرضه‌های کاغذی و عرصه اولیه هایی هم که به بازار قالب می‌کنید هم تعطیل کنید و بازار را رها کنید و بگذارید عرضه و تقاضا کارش را بکند و این همه کارمزد سنگین نگیرید.

دولت، سران قوا، سازمان بورس، ناظر بورس، سازمان بازرسی و قوه قضائیه، مجلس، رئیس جمهور، وزیر اقتصاد، آقای همتی و فرزین و پزشکیان


علی جعفری بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌فرشاد‌
@Iranehamdel1 اسفند 1404
حذف وام و بانکداری ربوی و دادن وام قرص‌الحسنه به آحاد مردم
مطالبه

درخواست حذف وام‌های ربوی و جریمه‌های سنگین بانکی

بانک‌ها با گسترش خلق پول، تخصیص منابع به گروه‌های خاص، استقراض از بانک مرکزی و سرمایه‌گذاری در بازارهایی مانند ارز و طلا، به افزایش تورم و کاهش قدرت خرید مردم دامن زده‌اند. نتیجه این روند، فشار اقتصادی گسترده و افزایش فقر در میان اقشار مختلف جامعه بوده است؛ به‌گونه‌ای که بسیاری از مردم برای تأمین نیازهای اولیه زندگی ناچار به دریافت انواع وام‌ها با سود و جریمه‌های سنگین شده‌اند. در چنین شرایطی، این پرسش جدی مطرح است که چگونه در کشوری با مبانی دینی، سازوکاری شکل گرفته که عملاً به گسترش فقر و رواج بهره‌های سنگین بانکی منجر شده و در عین حال، همه این فرآیندها در چارچوب قوانین رسمی انجام می‌شود. موضوع ربا و پیامدهای آن بارها مطرح شده و آثار منفی آن بر زندگی مردم روشن است. انتظار می‌رود علما و مسئولان ذی‌ربط برای اصلاح جدی نظام بانکی و کاهش فشار ناشی از سودها و جریمه‌های سنگین، اقدامات مؤثری انجام دهند.

بانک مرکزی، وزیر اقتصاد، رئیس جمهور، بانک مرکزی کشور، علمای حوزه، مجلس و سران قوا