5 روز پیش
مطالبه

مشکل آنتن‌دهی صداوسیما در پرند را هرچه سریع‌تر برطرف کنید

به نام خدا با عنایت به اینکه حدود چهار ماه از تخریب آنتن صداوسیما در پی تجاوز دشمن آمریکایی ـ صهیونی به شهر پرند که منجر به جراحت و شهادت تعدادی از هم‌وطنان نیز شد، می‌گذرد، با وجود پیگیری‌های مکرر و مطالبه‌گری‌های متعدد مردم از مسیرهای مختلف و همچنین تلاش‌های برخی مسئولان برای کاهش تبعات این مشکل، متأسفانه هنوز بسیاری از ساکنان این شهر ۵۰۰ هزار نفری از دریافت سیگنال صداوسیما محروم هستند و ناچارند با پرداخت هزینه از طریق خدمات مخابراتی، اینترنت تلفن همراه یا استفاده از ماهواره به اخبار و سایر برنامه‌ها دسترسی پیدا کنند. با توجه به آسیب‌ها و مخاطرات ناشی از استفاده از ماهواره و برخی شبکه‌های مجازی و نیز با در نظر گرفتن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان که می‌تواند زمینه‌ساز افزایش برخی آسیب‌های اجتماعی شود، نگرانی‌های جدی در این زمینه وجود دارد. از این‌رو، از مسئولان محترم سازمان صداوسیما، نماینده محترم مجلس، مسئولان شهری، شهرستانی، استانی و کشوری، اعم از دولت و قوه قضائیه، به‌ویژه دادستانی محترم، درخواست می‌شود در راستای منویات رهبر معظم انقلاب، به‌خصوص پیام اخیر ایشان خطاب به قوه قضائیه، موضوع احقاق این حق عمومی مردم پرند را با جدیت پیگیری کرده و از همه ظرفیت‌های قانونی و اجرایی برای تسریع در رفع این مشکل استفاده کنند. همچنین انتظار می‌رود اقدامات لازم برای پیگیری شکایت و مجازات عاملان حمله به شهروندان و تأسیسات غیرنظامی که از نگاه نویسنده مصداق جنایت جنگی بوده است، در مراجع ذی‌صلاح دنبال شود.

صداوسیمای جمهوری اسلامی‌ایران، نماینده مردم شهرستانهای رباط کریم، بهارستان و پرند درمجلس، دادستانی شهرستان رباط کریم و پرند، فرمانداری شهرستان رباط‌کریم، امام جمعه شهر پرند، مسئولان قضایی، مدیران و مسئولان

تصویر نمایه‌ی ‌فرشاد‌
فرشاد

@Iranehamdel  •  1 روز پیش

تحریم کالاهای گران و بی کیفیت
مطالبه

گرانفروشان، محتکران، کم‌فروشان را تحریم کنیم و کالاهایشان را نخریم

ملت نیز به یاری دیگر قوا باید بشتابد ، و خود آستین را بالا بزند و سزای گرانفروش را ،که همان نخریدن است را در کف دستش بگذارد. دستان بلند مافیای گرانفروشی،احتکار،کم فروشی،بی کیفیت فروشی ،با منت فروشی ،تورم فروشان ،و گران کنندگان کالا و خدمات ،باید یکبار برای همیشه با همکاری آحاد مردم ، مردم در صحنه و جانفدا و نیروهای دلسوز و دیگر سازمان ها و نهادهای پاکدست قطع گردد. تنها راه مقابله با مافیای گرانی، گرانفروشان و کاسبان جنگ و تحریم ، اتحاد مردم با دولت و سازمان‌های حمایت کننده است و نباید آنها را در این راه تنها بگذاریم. دیدید در این چند دهه ، اگر این اتحاد شکل می‌گرفت و مردم نیز وارد میدان می‌شدند و خرید محصولات و خدمات گران و بی کیفیت را تحریم می‌کردند، وضع الان این نبود . مردم به صورت خودجوش کالاهای گران ، خودرو ، خدمات گران و بی کیفیت را نخرند و بگذارند دلالان و جریان نفوذ و کاسبان جنگ و کاسبان تورم ، خود را به آب و آتش بزنند و از ریشه خشکانده شوند. اگر محصولی را گران کنند و با شگردهای روانشناسانه خود ، و نفوذ در سازمان های قیمت گذاری و حمایتی ، مردم را وادار به خرید محصولات بی کیفیت و گران خود بکنند ، وضع می‌شود همینی که می‌بینید. برخی از سازمان‌ها و قوانین همیشه دست گرانفروش را باز گذاشته اند و گرانی و تورم را البته با یک نمایش پلیس بد و خوب و زد و خورد نمایشی به صورت قانونی تایید کردند. دیگر تورم و گرانی به یک رسم و عادت تبدیل شده و از نظر روانی و ذهنی تورم در مغز ما جا اندازی شده است! وقتی از گرانفروش ، بی کیفیت فروش و محتکر ، باز خرید می‌کنید و از جریان پول را به سوی او روان می‌سازیم، نباید توقع داشته باشیم که گرانی و تورم کنترل گردد . مسئولان اگر تک و تنها می‌توانستندجلوی مافیای تورم را بگیرند ، تا الان تورم و احتکار و گرانی کنترل شده بود و دلار ۱۰۰۰ تومانی به ۱۷۰۰۰۰ هزار تومان نمی‌رسید و قیمت ملک و ماشین و اجاره و مواد غذایی به این اعداد نجومی رشد نمی‌کرد. اگر دولت تنها باشد تنها کاری که می‌توانند بکنند ، برداشتن صفرها از روی اسکناس است و ادامه چاپ و اوراق بدون پشتوانه . باید به مسئولان پاکدست و سالم ،هم صدا شد تا کمر گرانی ، کم فروشی و احتکار را بشکنیم. نمونه موفق آن نیز مقابله با اینترنت طبقاتی بود. دیدید با خواست و انسجام و اتحاد مردم ، و با کمک پویش مردمی در خبرگزاری فارس ، و با حمایت رئیس جمهور مردمی و با درایت کشور جناب آقای پزشکیان و انجام آن توسط معاون اول ایشان ، کمر مافیای اینترنت را شکستیم. بیایید دست به دست هم دهیم ، با حمایت و درایت دیگر نهادهای پاکدست ، کمر گرانفروشان و محتکران و دپو کنندگان کالا و خدمات را بشکنیم. خدمات و کالاهای گران، بی‌کیفیت و احتکار شده را نخرید. ما خود با خرید کردن‌هایمان در این گرانی و تورم شریک هستیم. تحریم گران‌کنندگان کالا و خدمات و نه به گرانی و تورم ، شعار ما خواهد بود. لطفا ، این کمپین را حمایت و نشر حداکثری کنید.

رئیس جمهور منتخب و معاون اول ریاست جمهوری، وزرا و وزیر رفاه و وزیر جهاد کشاورزی و، وزیر صنایع و دیگر وزرا، سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده، شورای رقابت و دیگر سازمان های نظارتی و قیمت گذاری، مجلس ، نمایندگان مجلس ، کمیسیون اقتصادی مجلس، نهادهای امنیتی و بازرسی و سازمان های مقابله با جریان نفوذ، شورای سران قوا

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
00:11 - 13 تیر 1405

54 بازدید