@HASSAN_B2 تیر 1405در پاسخ بهمتاسفانه با وجود تذکر نه خبرنگار حاضر به حذف عکس هست نه خبرگزاری فارس.انگار رسانهای مثل فارس نیوز هم به جریان ترویج اباهه گری پیوسته.به اندازه کافی به خاطر بی قانونی پزشکیان در جلوگیری از اجرای قانون حجاب با نیمه برهنگی مواجهه هستیم دیگه خبرگزاری فارس نمیخواد همراه این جریان بشه.واقعا جای تاسف دار
این خبر حذف شده است.
@HASSAN_B4 روز پیشدر پاسخ به وزندگی و شادی شما در کمر باریک و ساعت شنی تعریف شده که اعتراض به عکس نا متعارف رو به تنفر از زندگی و شادی تعبیر میکنی؟ اونی که باید خودشو درمان کنه تو هستی که با دیدن همچین عکسی احساس شادی بهت دست میده متاسفانه اعتیاد به پورن داری که با یه همچین عکسی هم شادی بهت دست میده.حتما خودتو درمان کن.
این خبر حذف شده است.
@user1779487446402 روز پیشدر پاسخ بهبهره برداری سیاسی و استفاده ابزاری و تبلیغاتی از دین و اعتقادات مردم. مطمئن باش اگه طالبان موفق شده اگه روش رضا شاهی تا حالا جواب داده پس حرف های شما هم جواب می گیره شک نکن. ما هرگز مخالفتی با دین و مذهب نداریم ولی صد در صد مردم مومن و حزب اللهی و متدین نیستن و نخواهند شد.