22 شهریور 1404

تکرار سناریو طرفداران برجام اینبار در CFT

موافقان برجام برای تصویب آن گفتند که کلمه «تعلیق» تحریم‌ها در متن نیامده اما چند سال بعد به وجود آن اذعان کردند. حالا این اتفاق برای متن CFT در حال تکرار است.
تصویر نمایه‌ی ‌Code 133 🇮🇷‌
@Yazdanii13323 شهریور 1404
در پاسخ به
خوب به صحنه نظر کنید! بحث فروختن منافع کشور توسط یک شخص یا حزب نیست.گویی برخی رسما دستور کار رو از بیرون دریافت میکنند. نکنه کشور اِشغال شده و ما خبر نداریم.
احسنت... گاهی فکر می‌کنم بعضی از ما مردم اینقدر پیگیریم و بعضی دیگر با جان و دل این امور را رصد می‌کنند و حرص می‌خورند؛ درحالیکه مقامات بالای مملکت به‌راحتی هرکاری می‌خواهند می‌کنند! برجام مثل آب خوردن تصویب می‌شود!! حتی به نمایندگان منتقد هم اجازه حرف زدن نمی‌دهند! بعدا مشخص می‌شود که فرانچسکو نامی (شخصیت احتمالا خیالی و دروغین!!) از راه رسیده و خیانت کرده و بنابراین کسی مقصر نیست! و کسی هم به حضرات (مسئولان وقت؛ از رئیس‌جمهور گرفته تا رئیس‌مجلس و وزیر و...) نمی‌گوید بالای چشم‌تان ابروست... هرچه هست قطعا یک‌جای کار می‌لنگد!
02:06 - 23 شهریور 1404

58 بازدید