23 دی 1404

برخورد با حامیان و آتش افروزان اغتشاشات

برخورد با حامیان و آتش افروزان اغتشاشات
مطالبه

لزوم برخورد جدی با علی شریفی زارچی استاد دانشگاه شریف

با توجه به حمایت شریفی زارچی از اغتشاشات ۱۴۰۱ و حمایت علنی از اغتشاشات دی ماه ۱۴۰۴ ، تشویق به اغتشاش و بیان اینکه خامنه ای رهبر من نیست و پیروزی مردم نزدیک است‌.حمایت از جاسوس اسراییل عقیل کشاورز و اعتراض به حکم اعدام این جاسوس.خواهشمند است برخورد جدی لااقل شامل اخراج از دانشگاه و مصادره اموال او انجام شود.بیانیه دانشگاه شریف مایه تاسف بود و بیان اینکه این سخنان منتسب به اوست توهین به مردم می باشد.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، قوه قضائیه، مدعی العموم، سازمان استخدامی و اداری کشور، سازمان اطلاعات سپاه

@m_oham_m_d25 دی 1404
در پاسخ به
بیان اینکه خامنه ای رهبر من نیست چه جرمی داره؟؟
در شرایطی که کشور از طریق بیگانه مورد تهدید مستقیم هست نسبت به رهبر کشورش و انسجام‌دهنده ی امنیت کشورش حرف مفت زده ....تحریک کرده مردم رو علیه حاکمیت کشورش ...وگرنه چرت و پرت هاشو چرا باید از تریبون عمومی بگه ؟
10:52 - 25 دی 1404

17 واکنش
451 بازدید



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌عابد ناصری‌
@user17682867071927 دی 1404
چرا اپاکستان در شرایط حساس کنونی نیست؟بمب اتم هم داره.چرا هند نداره؟همین بغل گوشمونه..چرا به قول شما بیگانه روش فشار نمیاره؟کمی تعقل کن,متوجه گیر کار کجاست.به شهروندان ربطی نداره