مطالبه

خبرنگاران فارس وام اصحاب رسانه را دریافت نکنند

در روزهایی که بسیاری از مردم زیر فشار مشکلات اقتصادی، گرانی و کاهش قدرت خرید قرار دارند، انتشار خبر پرداخت وام به اصحاب رسانه، موجب ایجاد احساس تبعیض و بی‌عدالتی در افکار عمومی شده است. همچنین این نگرانی وجود دارد که دولت با ارائه این امتیازات، بخواهد صدای مطالبه‌گری و نقد رسانه‌ها را کاهش دهد. مردم انتظار دارند خبرنگاران، خصوصاً خبرنگاران رسانه‌های مردمی و انقلابی، در این شرایط بیش از هر چیز در کنار مردم بایستند و از امتیازات ویژه دولتی فاصله بگیرند. ما امضاکنندگان این پویش از خبرنگاران خبرگزاری فارس درخواست می‌کنیم برای حفظ اعتماد عمومی و نشان دادن همدلی با دغدغه‌های مردم، به‌ صورت داوطلبانه از دریافت این وام خودداری کنند. امروز بزرگ‌ترین سرمایه رسانه‌ها اعتماد مردم است و این اعتماد زمانی تقویت می‌شود که رسانه‌ها استقلال خود را حفظ کرده و در کنار جامعه و مطالبات عمومی بایستند.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خبرگزاری فارس

0
100
گزارش از مطالبه
14:21 - 1 خرداد 1405
هنر
رسانه





4 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌وطنمو دوست دارم‌
@Harfehaq4 روز پیش
در پاسخ به
ای کاش سیم کارت های سفیدشان هم که مهر تاییدی بر بی عدالتی و تبعیض اجتماعی است رو از ایشان سلب کنند.ایشان معتقدند اینترنت بد و مضر است، پس دلیلی ندارد از سیم کارت سفید استفاده کنند.

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی اسماعیلی‌
@mehdiesmaeili4 روز پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌مهدی اسماعیلی‌
مهدی اسماعیلی

@mehdiesmaeili  •  29 اسفند 1404

مطالبه

فارس تعاملی امکان ویرایش نامحدود پست ها را فراهم کند

فارس تعاملی امکان ویرایش نامحدود پست ها را به مانند دیگر شبکه های اجتماعی برای کاربران فراهم آورد، نه امکان ویرایش پست برای چند دقیقه محدود برای کاربران

فارس تعاملی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌مطالبه گر - از این صفحه دیدن فرمایید‌
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
Lync7

@Lync7  •  27 فروردین 1405

ضرورت تبدیل صهیونیسم‌شناسی به اولویت علمی کشور

مطالبه

جای خالی صهیونیسم‌شناسی در دانشگاه‌ها

صهیونیسم چیست؟ در کشور ما آنطور که باید،‌ به بزرگترین دشمن خونی‌مان صهیونیسم نپرداخته‌ایم. به نظر می‌رسد آگاهی عمومی و سازمانی درباره موضوع صهیونیسم به اندازه‌ای که لازم است گسترده و دقیق نیست. بهتر است در مقابل دشمن بیدار بود و آن را لحظه به لحظه در لایه های مختلف رصد کرد. لازم است پژوهش های گسترده ای درمورد صهیونیسم و صهیونیست ها انجام دهیم. اقدامات ضروری: - راه اندازی پژوهشگاه هایی جهت شناخت بزرگترین دشمن‌مان. - به اساتید و پژوهشگرانی نیاز داریم که در مورد صهیونیسم و صهیونیستها پژوهش و تحقیقات انجام دهند و آنها را در اختیار اقشار مختلف جامعه علی‌الخصوص دانشجویان قرار دهند و در دانشگاه ها بطور کاملا موثر، جدی و هدفمند تدریس شوند. - پژوهش ها باید در قالب برنامه های مستند و سخنرانی در آمده و در تلویزیون به نمایش گذاشته شوند تا مردم بدانند از نظر معنوی چگونه با صهیونیسم مقابله کنند و سردمداران و پیاده نظام های آنها را بشناسند. تمام سردمداران، پیاده نظام ها و افراد کلیدی و اصلی آنها شناسایی و تحت نظر گرفته شوند، نه تنها نتانیاهو: - برای گروگان‌گیری یا حذفشان. - تا جلوی عملیات هایشان را بگیریم و علیه‌شان عملیات اجرا کنیم. - جاسوس هایشان را شناسایی کنیم تا قربانی آنها نشویم. - تا بفهمیم چه کسی را چطور و کجا بزنیم یا گروگان بگیریم. امیرالمومنین امام علی (ع): مرد جنگجو هميشه بيدار و هوشيار است، و هر كه از دشمن آسوده بخوابد دشمن نسبت به او نخواهد خفت.

مركز گسترش سينماي مستند و تجربی، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پروررش، موسسه های پژوهشی، مسئولین محترم دولتی، رئیس جمهور، وزرت اطلاعات، وزارت اطلاعات و حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، صدا و سیمای جمهورری اسلامی ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور، مجلس شورای اسلامی ایران

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه