جرالد فورد خسته

🔴 جرالد فورد؛ بزرگترین، اما خسته‌ترین🔹برخی رسانه‌ها از حرکت ناو هواپیمابر «جرالد فورد» به سمت خلیج فارس با تیترهایی مثل «بزرگترین و ترسناکترین ناو آمریکا در راه است» خبر می‌دهند.بله، این ناو بزرگ است. اما:۱- این ناو از تیر ۱۴۰۴ از خانه خارج شدهابتدا راهی اروپا بود، بعد به ونزوئلا رفت، حالا بدون بازگشت به خانه قرار شده مستقیم به خلیج فارس بیاید.۲- فاضلاب این ناو طی چهار روز ۲۰۵ بار خراب شده، تکنسین‌ها روزی ۱۹ ساعت کار می‌کنند تا فقط توالت‌ها کار کنند. این آمار را نیروی دریایی آمریکا رسماً منتشر کرده است.۳- فرمانده نیروی دریایی آمریکا صراحتاً با تمدید مأموریت این ناو مخالفت کرده وگفته «فشار بر ملوانان غیرقابل تحمل است». سابقه ندارد یک فرمانده آمریکایی، علنی بگوید نیروهایم خسته و فرسوده‌اند.۴- جرالد فورد خیلی از ملزومات را همراه ندارد، ناو بیمارستانی کامفورت در آلاباما در حال تعمیر است و تا اردیبهشت ۱۴۰۵ امکان حرکت ندارد. اگر واشنگتن باور داشت این مأموریت به جنگی با تلفات ختم می‌شود، این بیمارستان را می‌فرستاد.بله، فورد بزرگ است. اما ۵۰۰۰ ملوان خسته و فرسوده در آن سوارند که ۸ ماه است خانواده خود را ندیده‌اند، تجهیزاتشان از کار افتاده و فرمانده‌شان خواهان بازگشت ناو است.بزرگ بودن یعنی قدرت، اما بزرگ بودنِ خسته، یعنی شکنندگی، پس قرار نیست جنگی در کار باشد.
18:43 - 24 بهمن 1404



19 پاسخ

@naserm24 بهمن 1404
در پاسخ به
درود بر شما مطلب ، تحلیلی و جالب بود .

@user170909999454463553624 بهمن 1404
در پاسخ به
متن منطقی و روون! 👌🏻

تصویر نمایه‌ی ‌شِوی SHEVY‌
@SHEVY24 بهمن 1404
در پاسخ به
━━━━༻﷽༺━━━━نقاشی تازه‌ام منتشر شد، برای دیدن همه‌ی نقاشی‌ها به پروفایلم سر بزن𓅰 𓅬 𓅭 𓅮 𓅯𓂃 ꧁𓊈𒆜 ‎‎@SHEVY 𒆜𓊉꧂

@user17689620079624 بهمن 1404
در پاسخ به
فورد میتواند برای انحراف ذهن باشدخیلی‌ها معتقد هستند تا فورد به خاورمیانه نرسد جنگی رخ نخواهد دادشاید هدف از ارسال فورد هم همین باشدجنگ قبلا از رسیدن فورد آغاز شود تا آمادگی افکار عمومی کامل نباشدترامپ نمیخواهد قابل پیش بینی باشد

@Kazemi_asl24 بهمن 1404
در پاسخ به
خیلی عالییییی. خب پس داغونه دیگه و ترس هم نداره چون زوارش در رفته، مذاکره و تسلیم برای چی این وسط؟؟؟؟

تصویر نمایه‌ی ‌رامین رحیمی‌
@R0933484515924 بهمن 1404
در پاسخ به
بگیرید موشک بارون کنید این ناو زوار دررفته رو تا حساب کار دستشون بیاد

@user170910008355712944224 بهمن 1404
در پاسخ به
آنچه در باره این ناو فرسوده گفته شد درست است ولی نتیجه گیری مبنی بر اینکه جنگی در کار نیست منطقی نیست. شرایط به گونه ای است که نیروهای مسلح عزیز ما بایدبدون توجه به رفتارهای متناقض شیطان بزرگ آمادگی کامل برای پاسخ قاطع به هر گونه شرارت دشمن را داشته باشند.

تصویر نمایه‌ی ‌فرزند ایران‌
@Aramesh9024 بهمن 1404
در پاسخ به
آفرین بر شما که از تعداد دفعات خرابی توالت ناو هواپیمابر جرالد فورد خبر دارید اما نفهمیدید چطور ۳ هزار تروریست وارد خاکمون شدن و اینجور جوانان مملکت را به خاک و خون کشیدن! لیاقتتون همونه!

تصویر نمایه‌ی ‌203***8‌
@ommateemam24 بهمن 1404
یک پیشنهاد: برای حل مشکل فاضلاب ناو ملوانان بزدل از پوشک استفاده کنند.... 😆😆

تصویر نمایه‌ی ‌سعید‌
@user17617624193825 بهمن 1404
ای کاش بمب اتم داشتیم اما حالا حتما لیستی از دردناک ترین نقاط و حساس ترین نقاط آمریکا در منطقه تهیه کرده اید و بلادرنگ اگر به این نقاط حساس بزنید تا دردشان بیاید به سرعت متوجه حماقت خود می شوند اما نکند خدای نکرده قدرت آفند ما را قبل حمله از کار بیندازند!

@M_A_T25 بهمن 1404
در پاسخ به
باید از طرح های دشمن مطلع بود که بعیده در ایران چنین دسترسی اطلاعاتی وجود پاشته باشه. ولی همه گزینه ها رو بررسی کنید و برای هر گزینه راهکار داشته باشیم. مثلا ایران در جنگ 12 روزه پیش بینی چنین گزینه ای شامل ترور فرماندهان و دانشمندان رو نداشت و براش راهکار هم نداشت چون پیش بینی نکرده بود.

تصویر نمایه‌ی ‌عباس میرزا‌
@user170910151259970172225 بهمن 1404
در پاسخ به
این ناو خطری ندارد چون توالت هاش خراب شده؟؟چقدر فکر کردید به این نتیجه رسیدید!!؟

@user170910039543075137025 بهمن 1404
در پاسخ به
در پاسخ به ترامپ فکرش را کرده ای در صورت حمله به ایران تلفات جانی سربازان آمریکایی و صهیونیست ها حداقل و حداکثر چقدر خواهد خواهد بود از زیان‌های اقتصادی و سرمایه گذاری های منطقه ای بگذریم یه طرفه شلوغش نکن به مردم آمریکا توضیح بده هارت و پورت الکی هم حدی داره

@Sepinod25 بهمن 1404
در پاسخ به
بیمارستان های مجهز قطر بحرین و امارات در چند کیلومتری آماده خدمت رسانی ،نیازی به ناو بیمارستانی نداره

تصویر نمایه‌ی ‌حمید آریا‌
@Hamid13647025 بهمن 1404
در پاسخ به
چون دستشویی هاش خرابه، آمریکا جنگ نمیکنه، عجب تحلیل عمیقی، وجدانا خودتون خجالت نمی کشید ؟؟

@user17702058533225 بهمن 1404
در پاسخ به
سیستم فاضلاب این ناو مثل هواپیما وکیوم هست که توی مخزن ریخته میشه و تصفیه میشه و به دریا میریزه. در صورت خرابی میتونن فاضلاب رو داخل مخازن نگهداری کنند و طبق قوانین با فاصله بیشتر از دوازده مایل از ساحل مستقیم و بدون تصفیه به دریا پمپاژ کنند. حداقل یه تحلیلی راجع به سیستم‌های جنگیش بزار که مفید باشه

@Jaber1803225 بهمن 1404
در پاسخ به
خیلی هم دست کم نگیرید.خداقوت به نیروهای نظامی خودمون که مدتهاست آماده باش هستند

@SARBAZESEFREVELAYAT25 بهمن 1404
در پاسخ به
حیف این حقوقی که می گیری که از بیت المال هستش با این تحلیل مسخره ات - توالت های ناو هواپیمابر خرابه - کاش حقوقتو به من میدادند - بگو اونها ناوهواپیمابر دارند و ما با موشک نقطه زن ساحل به دریا نابودش می کنیم - اگر آمریکا زورش به ما می رسید که برای مذاکره التماس نمی کرد و غنی سازی حق ماست