1 آبان 1403
مطلب تبیینی و تحلیلی

این همسویی اتفاقی است؟!

۱- گروه موسوم به «‌مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم‌»! که با انگیزه ایجاد یک «‌جریان موازی» در مقابل «جامعه مدرسین حوزه علمیه قم» تشکیل شده بود، به بهانه رخدادهای اخیر در غزه و لبنان و جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی، بیانیه‌ای صادر کرده و در آن به گونه‌ای وقاحت‌آمیز و شرم‌آور، موجودیت رژیم جعلی اسر…نمایش بیشتر
برای خود می برید و می دوزید! واقعيت اینست که مردم ایران نظر مردم فلسطین اعم از باختری، غزه و بقیه را نمی داند! یک نظر سنجی معتبر بین خود این فلسطینی ها انجام شود و بگویند که ترجیح آنها یک جنگ و خسارت بی پایان و انتظار تسلیم یا نابودی اسرائیل است یا به کشور مستقل فلسطینی در کنار اسرائیل قانع هستند!! اگر معلوم شود که افرادی مثل تو کاسه داغ تر از آش هستند پاسخگو شوند!!!!
22:40 - 1 آبان 1403

44 واکنش
12٫6k بازدید



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌احمد رضا توانا 65‌
@Tavana652 آبان 1403
از خدا اگر نمی‌ترسید از خون ۵۰ هزار شهید بترسید و اینگونه از اسرائیل طرفداری نکنید... اگرچه احتمالا یکی از نیروهای رژیم صهیونیستی هستید که به این راحتی دارید به کشور جعلی اسرائیل رسمیت می‌بخشید.