پویش برای لغو حضور بانوان در ورزشگاه‌ها برای تماشای بازی مردان
مطالبه

درخواست لغو حضور بانوان در ورزشگاه‌ها برای تماشای بازی مردان

در ورزشگاه‌ها به دلیل هیجان ناشی از بازی فوتبال، رفتار‌های نامناسبی از جمله فحاشی و پرتاب اشیاء توسط تماشاگران رخ می‌دهد؛ از این رو حضور بانوان و خانواده در این مکان مناسب نیست. این موضوع قبل از ورود بانوان به ورزشگاه‌ها نیز واضح بود؛ اما پس از ورود بانوان به ورزشگاه‌ها و حواشی و اتفاقات پیش آمده، این موضوع بیش از پیش روشن شده است. در نتیجه ما بانوان عفیف و مردان غیور این سرزمین از دولت محترم لغو حضور بانوان در ورزشگاه‌ها برای تماشای بازی مردان را خواستاریم. همچنین در عوض تقاضا داریم حضور بانوان تماشاگر برای تماشای ورزش بانوان پررنگ‌تر از گذشته باشد؛ زیرا که بانوان ورزشکار در گمنامی برای سرافرازی پرچم کشور عزیزمان تلاش می‌کنند و حضور و تشویق تماشاگران بانو مایه دلگرمی بیشتر آنان است.

ورزشگاه، حضور بانوان، عدم حضور بانوان، لغو حضور بانوان، بازی فوتبال

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
19:33 - 23 اردیبهشت 1403

4 بازنشر10 واکنش
26٫1k بازدید



11 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌محمد‌
@RAYKA1024 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
https://farsnews.ir/RAYKA10/1708438477227585103
تصویر نمایه‌ی ‌محمد‌
محمد

@RAYKA10  •  1 اسفند 1402

علت نیمه کاره رها شدن کلان پروژه مونوریل استان قم
مطالبه

درخواست راه‌اندازی و اتمام پروژه مونوریل قم

با توجه به هزینه و ساخت بالای پایه‌ها و ایستگاه‌های مونوریل در شهر قم از رییس جمهور و مسئولان استانی درخواست داریم، پروژه مونوریل قم را هر چه سریع‌تر به مرحله تکمیل برسانند زیرا علاوه بر اینکه باعث زیبا شدن چهره شهر می‌ شود، رفت و آمد مسافران درون شهری نیز به سهولت انجام می‌گیرد.

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user170910066468452013124 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
https://farsnews.ir/user1709100664684520131/1712994691715086428
ع
عبدالحسن

@user1709100664684520131  •  25 فروردین 1403

مطالبه

حذف مقرری ماه اول معلمان تحت پوشش بیمه سلامت

با توجه به پیگیری های صورت گرفته از حسابداری های ادارات آموزش پرورش کشور مشخص شده که معلمانی که تحت پوشش بیمه سلامت هستند مجموعا ۲۴/۵ درصد حق بیمه دریافت می‌کنند که ۱۱ درصد توسط خود معلم و ۱۳/۵ درصد توسط دولت پرداخت می‌شود. اما معلمانی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند مجموعا ۲۷ درصد حق بیمه دریافت می‌کنند که ۷ درصد توسط شخص پرداخت می‌شود و ۲۰ درصد توسط دولت. حال سوال اینجاست این تبعیض ۱۰ درصدی بین این دو گروه معلم چه توجیهی دارد و حال آنکه از معلمان تحت پوشش بیمه سلامت مقرری ماه اول بدون هیچ توجیه معقولی کسر می‌شود در صورتی که معلمان تحت پوشش تامین اجتماعی از این قاعده مستثنی هستند. از مسوولین محترم تقاضای پیگیری احقاق حقوق این قشر زحمت کش را به صورت فوری و دقیق داریم . با تشکر از زحمات شما

معلمان تحت پوشش بیمه سلامت و خدمات درمان کل کشور

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی اسماعیلی‌
@mehdiesmaeili24 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
https://farsnews.ir/mehdiesmaeili/1713905968386921221
تصویر نمایه‌ی ‌مهدی اسماعیلی‌
مهدی اسماعیلی

@mehdiesmaeili  •  5 اردیبهشت 1403

تندیس" شهید علی اکبر جزی" ساخته و نصب شود

تندیس "شهیدعلی اکبر جزی" ساخته شده و شرحی از فداکاری "شهید علی اکبر جزی " در جبهه جنگ به همراه بخشی از وصیت نامه شهید بر لوحی نگاشته و به تندیس الصاق شود و در محل مناسبی نصب شود. https://farsnews.ir/mehdiesmaeili/1713038205625195562
۹ MB

تصویر نمایه‌ی ‌سپهر آریایی‌
@sepehr_aria24 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
حمایت گردید. نیاز به حمایت شما عزیزان هم هستhttps://farsnews.ir/sepehr_aria/1714193580590096296
تصویر نمایه‌ی ‌سپهر آریایی‌
سپهر آریایی

@sepehr_aria  •  8 اردیبهشت 1403

مطالبه

لزوم تشدید نظارت بر فعالیت اکانت‌های مخاطبان سایت سهامیاب

سایت سهامیاب پر بازدید‌ترین سایت بورسی کشور هست (به ادعای خودشان 800هزار کاربر دارند). تالار گفتگوی این سایت به آدرس sahamyab.com/stocktwits بزرگترین شبکه اجتماعی بورسی ایران محسوب می‌شود این در حالی است که به دلیل اهمال توأم با رضایت مسوولین این سایت، عملاً تبدیل به محل بسیار مناسبی برای جولان انبوه اکانت‌‌های هنجارشکن شده که شبانه روز مشغول توئیت پراکنی با محتوای بی‌ربط به بازار سرمایه و سهام هستند. تبلیغ عقاید انحرافی و مهمل گویی درباره خدا و دین و مقدسات و ائمه اطهار (ع) گرفته تا تحریک کاربران و نفرت پراکنی و ناسزاگویی صریح به مسؤولین بلندپایه کشور و قوای سه گانه و اهانت به شهدا و تمجید از آمریکا و رژیم صهیونیستی و مجیزگویی و تطهیر رژیم منحوس سابق و حمایت علنی از خط آشوب ها در هر دوره (دیماه96، آبان 98 و پاییز 1401). همه اینها را بگذارید در کنار سیاه نمایی مطلق از شرایط کشور و نقل اخبار و دروغهای کانال‌های معاند و شبکه های خارج نشین برانداز و تبلیغ نرخ‌های تلگرامی ارز و طلا و ترغیب به خروج سرمایه ها از بورس و تبدیل به ملک و دلار (آنهم در سایتی بورسی!) از جنبه سهام و بورس هم ناهنجاری های زیادی درباره فعالیت اکانت ها در بخش توئیت این سایت وجود دارد مانند دادن سیگنالهای غیر واقعی به کاربران بینوا و فریب دادن آنها درخصوص خرید و فروش سهام که در جای خود بطور مستقل باید به آن پرداخته شود که آیا اصولاً هیچ ضابطه ای در مورد فعالیت افراد در تالارهای گفتگوی بورسی وجود دارد یا خیر که فعلاً از آن می گذریم. همان موارد امنیتی و سیاسی و شرعی فوق الذکر برای مسدود شدن یک سایت برای همیشه کافیست. باور پذیر نیست چنین هنجارشکنی هایی در یک سایت و پلتفرم داخلی جلو چشم همه رخ بدهد آنهم به مدت بیش از ده سال. تنها موردی که در این سایت مطرح نشده (البته تاکنون) آموزش ساخت و بکارگیری سلاح است! برخی نمونه توئیت ها بعنوان قطره ای از این مرداب به پیوست ایفاد می گردد با ذکر این نکته که مشکل چند تا حساب کاربری نیستند که با غیرفعال کردن آنها قضیه حل شود زیرا بلافاصله با مسدود شدن یک حساب هنجارشکن دوباره حسابهای جدید ایجاد شده و به فعالیت مخرب خود ادامه می دهند. حقیقتاً ولنگاری فضای مجازی تا کجا؟! رهگیری این اکانت ها پیش کش، لااقل این فضای آزاد را از آنها بگیرید.

معاونت فضای مجازی دادستان کل، پلیس فتا، وزارت اطلاعات، سازمان بورس و اوراق بهادار تهران

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌جاده مارپیچ‌
@WavyRoad24 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
https://farsnews.ir/WavyRoad/1715528407741257829
تصویر نمایه‌ی ‌جاده مارپیچ‌
جاده مارپیچ

@WavyRoad  •  23 اردیبهشت 1403

مطالبه

لزوم بررسی عدم ارائه مستقیم لاستیک توسط شرکت‌های تولید کننده

در زمانی که نزدیک تابستان هستیم و نیاز خانواده ها به مسافرت است متاسفانه سایت اکثر فروشگاه‌های لاستیک ایرانی لاستیک را به مردم ارائه نمی‌دهند و درگاه‌های خرید آنها با مشکل مواجه است و مردم نیز ناچارند لاستیک‌ها را با قیمت آزاد از بازار تهیه کنند یا به لاستیک‌های متفرقه دیگری که گران‌تر است روی بیاورند. ضرورت دارد با توجه به شرایط نابسامان اقتصادی مردم شرکت‌های تولید کننده لاستیک مستقیما لاستیک را توسط نمایندگی‌ها به مردم ارائه نمایند و درگاه‌های خرید اینترنتی خود را جهت خرید عموم مردم بروزرسانی و بازگشایی نمایند.

سازمان صنعت معدن تجارت، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی ایران، وزارت صنعت معدن تجارت، لوازم خودرو، تولید داخلی، عرضه مستقیم لاستیک

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌زهرا قربانی‌
@ghorbani_bir24 اردیبهشت 1403
در پاسخ به و
حمایت شد،‌ لطفا حمایت کنیدhttps://farsnews.ir/Saffar_Zadeh/1715381058026585926
تصویر نمایه‌ی ‌صفارزاده‌
صفارزادهنشان رسمی فارس

@Saffar_Zadeh  •  22 اردیبهشت 1403

تجلیل از فرماندار شهرستان مرزی درمیان در سطح ملی

تقدیر و تشکر

تجلیل از فرماندار درمیان بابت راه‌اندازی کارخانه قند قهستان

فرماندار شهرستان مرزی درمیان خراسان جنوبی در اقداماتی جهادی توانست کارخانه قند قهستان که یک دهه تعطیل بود را، راه اندازی کند. این کارخانه به عنوان پیرترین صنعت خراسان جنوبی شناخته می‌شد که هیچ کس، امیدی به راه اندازی آن نداشت؛ اما او ناامید نشد، با تلاش های فراوان پای رئیس‌جمهور را به شهرستان مرزی درمیان و کارخانه قند باز کرد. مهدی فرجامی‌فر همچنین توانست رتبه نخست فرمانداری درمیان را در بین ۱۱ فرمانداری استان کسب کند. می‌خواهیم با ایجاد پویشی ضمن تجلیل از این فرماندار، دین خود را به عنوان شهروندان شهرستان مرزی درمیان ادا کنیم با یک سرچ ساده متوجه اقدامات و توافقات انجام شده می‌شوید.

مهدی فرجامی فرد، فرمانداری درمیان، ، استانداری خراسان جنوبی، وزارت کشور

0
100
گزارش از مطالبه

تصویر نمایه‌ی ‌رضوانه حکمتی‌
@Delara24 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
لغو کردن خوب نیست به نظرم خانومهای علاقه مند برن بفهمن محیط نامناسب ه خودشون نمیرن اونهایی هم که شانشون پایینه میتونن برن و بشنون چرا ما جلوشون و بگیریم .

تصویر نمایه‌ی ‌ح‌
@A77a7724 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
سلام ، لطفاً حمایت کنید https://farsnews.ir/user1709101572932728252/1715456888091053920
تصویر نمایه‌ی ‌ح‌
ح

@A77a77  •  22 اردیبهشت 1403

طرح نور را در کرج محله به محله اجرایی کنید
مطالبه

درخواست اجرای طرح نور در کرج

با توجه به بی حجابی ها در سطح شهر کرج لطفاً با جدیت بیشتری طرح نور را اجرایی کنید حتی در محله های پایین شهر و محله به محله این طرح اجرا شود.

پلیس محترم کرج، طرح نور، کرج، بی حجابی، جامعه

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

@Malimalki24 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
اگه حضور مردان در بازی های زنان آزاد شود آنگاه معنی درست آزادی مشخص خواهد شد قول می دهم برای دیدن فوتبال زنان بیش از 200 هزار نفر برن

تصویر نمایه‌ی ‌حامد‌
@user17087056658527 دی 1403
در پاسخ به
کل دنیا اینجوریه حالا دوست داری کشور رو از جهان عقب بندازی؟؟؟