مطالبه

مطالبه افزایش مبلغ وام ازدواج در سال جاری

با وجود افزایش قیمت سه الی چهار برابری لوازم خانگی ظرف یکسال گذشته اما تغییری در مبلغ وام ازدواج صورت نپذیرفته همچنین خود افزایش سالیانه مبلغ وام ازدواج محرک و مسبب پرداخت وام توسط بانکها تا پیش از پایان سال بوده و این عدم افزایش مبلغ در سال جاری باعث شده که بانک‌ها هیچ اقدامی جهت پرداخت ننمایند. خواهشمند است طی اقدام دو فوریتی نسبت به تصویب افزایش مبلغ وام ظرف سال جاری اقدام شود.

آقای محمدباقر قالیباف، مسعود پزشکیان، مجلس و قوه قضائیه، دولت سازمان برنامه و بودجه

0
100
گزارش از مطالبه
08:58 - 1 خرداد 1405
سیاست

6 واکنش
4087 بازدید




7 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌پایگاه عدالتخواهی و مطالبه مردمی‌
@bultankhabarmeymeh2 روز پیش
در پاسخ به
پیشنهادها

بختیاری، استاندار وقت اصفهان درباره پالایشگاه میمه با مردم سخن بگوید

سید مرتضی بختیاری استاندار وقت اصفهان درباره پتروپالایشگاه میمه با مردم سخن بگوید و بنویسد: "سیدمرتضی بختیاری" استاندار وقت اصفهان در ۱۹ خرداد ماه ۸۷ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی( ایرنا) اظهار داشتند :《بر اساس گزارش کمیسیون استعداد یابی استان و با تصویب کارگروه اشتغال ، احداث پتروپالایشگاه میمه در بخش میمه به زودی آغاز می شود ، که این مجتمع با چهار هزار میلیون یوروآورده ارزی و۴۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری داخلی توسط بخش خصوصی و در قالب قرارداد BOT در زمینی به وسعت دو هزار هکتار اجرا گردیده و با ایجاد این مجتمع بیش از۲۰ هزارفرصت شغلی در شهرستان شاهین شهر و میمه ایجاد می گردد و بر اساس پیش بینی ها مجتمع پتروپالایشگاه میمه، می تواند روزانه ۱۵۰ هزار بشکه نفت خام را به بنزین و ۱۷ نوع فراورده دیگر نفتی تبدیل کند؛ در ضمن عبور خط آهن قطار سریع السیر اصفهان- تهران، برخورداری از امکانات بزرگراهی، انتقال آب کوهرنگ ازشهرستان میمه و هماهنگی درخواست سرمایه گذار با طرح آمایش سرزمین از مهمترین دلایل انتخاب این مکان برای ایجاد پالایشگاه میمه می باشد. همچنین در این باره باید بگوییم که انتشار شرح پیگیری ها در رابطه احداث مجتمع پتروپالایشگاه میمه از سوی" سید مرتضی بختیاری" ضرورتی انکار ناپذیر به نظر می رسد چرا که در این باره بخشدار وقت میمه و مدیر روابط عمومی وقت استانداری اصفهان و مشاور وقت استاندار وقت اصفهان در دولت نهم که مدیر رسانه محلی صبح میمه اند؛ در مطلبی با عنوان 《ملاقات مدیران پتروپالایش با وزیر》در ۸ آذر ماه سال ۹۰ ، در بخشی از نوشته خود اینگونه اشاره داشتند: بدون اغراق و مبالغه می شود گفت ، آقای بختیاری ،پس از استقرارشان در طبقه ی هشتم ساختمان وزارت دادگستری ، هر دو هفته یکبار ، موضوع پتروپالایش را پیگیری کرده اند و از چگونگی پیگیری ها استفسار فرموده اند،..." تذکره : سایت اعتدالگرای صبح میمه آرشیو خود را از دسترس خارج و حذف کرده است...!!! بدین ترتیب ؛حال مردم بخش میمه از سید مرتضی بختیاری استاندار وقت اصفهان در دولت نهم و وزارت وقت دادگستری در دولت دهم و مدیر کل کنونی کمیته امداد امام خمینی (ره) ، خواهشمندند و خواستارند که ایشان شرح پیگیری های هر دو هفته یکبار و استفسارها از چگونگی پیگیری های مزبور را در راستای اطلاع رسانی عامه، جهت تنویر افکار عمومی در اختیار رسانه ها و مطبوعات برای انتشار قرار دهند یا راساً به انتشار شرح پیگیرهای مزبور مبادرت ورزند و به نظر بهتر این است که سید مرتضی بختیاری ، استاندار وقت اصفهان ، درباره احداث پتروپالایشگاه در میمه با مردم صحبت کند و شرح پیگیری ها در این باره را به طور مستدل و مستند و مدلل برای مردم بنویسد و منتشر کند ، و چه بهتر که این نوشته ها در راستای روشنگری و فرهنگ سازی فرهنگ پاسخگویی و اطلاع رسانی عامه ، در اختیار مطبوعات و رسانه ها برای انتشار قرار داده شود.

0
100
گزارش از مطالبه

نمایش گزارش


بنده الان یک ساله در صف دریافت وام هستم و یخچال ایرانی که پارسال هشتاد میلیون بود الان دویست و پنجاه میلیون شده با سیصد میلیون وام نهایتا یه یخچال ایرانی بشه خرید

تصویر نمایه‌ی ‌صراط‌
@Sarat632 روز پیش
در پاسخ به
مطالبه حمایت شد، از مطالبه ما لطفا حمایت فرمایید:https://farsnews.ir/user1709100085908540450/1778339642945255107
تصویر نمایه‌ی ‌صراط‌
صراط

@Sarat63  •  19 اردیبهشت 1405

مطالبه

عدم نصب سنگ مزار ۱۳ شهید جنگ رمضان محله قراملک تبریز

بعد از گذشت حدود ۵۰ روز از شهادت ۱۳ بسیجی منطقه قراملک تبریز، هنوز مزار این شهیدان به صورت خاکی و نابسامان باقی مانده و متاسفانه نهاد رسمی پیگیر سامان دهی به سنگ مزار این قبور نیست.

بنیاد شهید و امور ایثارگران

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌مطالبه گر - از این صفحه دیدن فرمایید‌
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
Lync7

@Lync7  •  27 فروردین 1405

ضرورت تبدیل صهیونیسم‌شناسی به اولویت علمی کشور

مطالبه

جای خالی صهیونیسم‌شناسی در دانشگاه‌ها

صهیونیسم چیست؟ در کشور ما آنطور که باید،‌ به بزرگترین دشمن خونی‌مان صهیونیسم نپرداخته‌ایم. به نظر می‌رسد آگاهی عمومی و سازمانی درباره موضوع صهیونیسم به اندازه‌ای که لازم است گسترده و دقیق نیست. بهتر است در مقابل دشمن بیدار بود و آن را لحظه به لحظه در لایه های مختلف رصد کرد. لازم است پژوهش های گسترده ای درمورد صهیونیسم و صهیونیست ها انجام دهیم. اقدامات ضروری: - راه اندازی پژوهشگاه هایی جهت شناخت بزرگترین دشمن‌مان. - به اساتید و پژوهشگرانی نیاز داریم که در مورد صهیونیسم و صهیونیستها پژوهش و تحقیقات انجام دهند و آنها را در اختیار اقشار مختلف جامعه علی‌الخصوص دانشجویان قرار دهند و در دانشگاه ها بطور کاملا موثر، جدی و هدفمند تدریس شوند. - پژوهش ها باید در قالب برنامه های مستند و سخنرانی در آمده و در تلویزیون به نمایش گذاشته شوند تا مردم بدانند از نظر معنوی چگونه با صهیونیسم مقابله کنند و سردمداران و پیاده نظام های آنها را بشناسند. تمام سردمداران، پیاده نظام ها و افراد کلیدی و اصلی آنها شناسایی و تحت نظر گرفته شوند، نه تنها نتانیاهو: - برای گروگان‌گیری یا حذفشان. - تا جلوی عملیات هایشان را بگیریم و علیه‌شان عملیات اجرا کنیم. - جاسوس هایشان را شناسایی کنیم تا قربانی آنها نشویم. - تا بفهمیم چه کسی را چطور و کجا بزنیم یا گروگان بگیریم. امیرالمومنین امام علی (ع): مرد جنگجو هميشه بيدار و هوشيار است، و هر كه از دشمن آسوده بخوابد دشمن نسبت به او نخواهد خفت.

مركز گسترش سينماي مستند و تجربی، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پروررش، موسسه های پژوهشی، مسئولین محترم دولتی، رئیس جمهور، وزرت اطلاعات، وزارت اطلاعات و حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، صدا و سیمای جمهورری اسلامی ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور، مجلس شورای اسلامی ایران

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@Hamid13551 روز پیش
در پاسخ به
با سلام و احترام ؛از پویش شما حمایت شد در صورت تمایل از پویش با عنوان «خط اتوبوس قنات کوثر به سمت مترو شهید باقری و پل خاقانی راه‌اندازی شود» حمایت فرمایید .لینک پویش: https://farsnews.ir/Hamid1355/1779018645787076599باتشکر از همراهی شما
ح
حمید معصومی

@Hamid1355  •  7 روز پیش

مطالبه

خط اتوبوس قنات کوثر به سمت مترو شهید باقری و پل خاقانی راه‌اندازی شود

یکی از مشکلات بزرگراه شهید باقری و محلات اطراف این بزرگراه بالاخص در بخش انتهایی یعنی قنات کوثر ، مجید آباد و تهرانپارس غربی فقدان خط اتوبوسرانی به سمت تنها ایستگاه مترو واقع در آن یعنی ایستگاه متروی شهید باقری از خط ۲ مترو می باشد و مسافران زیادی پس از پیاده شدن از این ایستگاه مترو واقع در تقاطع بزرگراه شهید سلیمانی ( رسالت ) و بزرگراه شهید باقری به علت فقدان خط اتوبوس یا حتی تاکسی با خودروهای عبوری در خروج از آن یا رسیدن به ایستگاه مترو تردد می نمایند که به همین دلیل و فقدان امنیت جابجایی مسافران با خودروهای عبوری بالاخص برای بانوان و کودکان ، تردد شهروندان ساکن در اطراف بزرگراه و محلات مجاور با خودروهای شخصی صورت می پذیرد که باعث تشدید ترافیک ، راه بندان ، آلودگی هوا و ... می شود . برای رفع مشکل نبود خط اتوبوسرانی از محله قنات کوثر و محلات شمال بزرگراه باقری تا ایستگاه متروی شهید باقری و کاهش سختی های تردد مسافران تقاضا داریم با برقراری یک خط اتوبوس از پل خاقانی در محدوده خیابان دماوند که در رفت و برگشت با عبور از مسیر بزرگراه باقری تا محله قنات کوثر امتداد یافته و مشکلات حمل و نقل عمومی این مقطع از شهر را به نحو احسن با ملاحظات ذیل رفع نمود : ۱) مسیر رفت خط اتوبوس یاد شده از پل خاقانی پس از وارد شدن در مسیر جنوب به شمال بزرگراه باقری و توقف در پهلوگاه های مقابل ایستگاه مترو شهید باقری ، پل فرجام ، تقاطع خیابان ظفرقندی یا ۱۹۶ شرقی ، پهلوگاه پل عابر خیابان هفتم غربی قنات کوثر ، پهلوگاه پل استقلال ، خیابان بیستم غربی و با استفاده از دوربرگردان جنوب به جنوب بزرگراه باقری در زیر پل یاس فاطمی و قرار گرفتن در مسیر شمال به جنوب بزرگراه باقری با گردش به راست در مجاور پل استقلال و عبور از مقابل شهرک امید و میدان وارد بلوار مطهری شمال به جنوب شده و به مقصد خط درخواستی یعنی قنات کوثر خواهیم رسید . ۲) در مسیر برگشت از قنات کوثر واقع در ضلع جنوبی میدان امید به عنوان مبدای خط اتوبوس درخواستی با عبور از بلوار مطهری بسمت جنوب ، وارد مسیر شمال به جنوب بزرگراه باقری شده و با توقف در پهلوگاه های تقاطع ۱۹۶ غربی یا ظفرقندی ، پل فرجام ، پهلوگاه مقابل مترو شهید باقری واقع در تقاطع رسالت با ادامه مسیر خط در بزرگراه باقری به پل خاقانی متصل خواهد شد . ۳) با برقراری خط یاد شده به مقصد پل خاقانی ، علاوه بر رفع مشکل فقدان خط اتوبوس در طول بزرگراه باقری و قنات کوثر ، دسترسی به ایستگاه متروی شهید باقری از خط ۲ مترو و با توجه به واقع شدن پایانه پل خاقانی در مجاورت خیابان دماوند و ایستگاه خاقانی خط ۱۰۱ تندرو ( چهارراه تهرانپارس - پایانه آزادی ) و خط اتوبوس ۱۱۱ ( پایانه شرق جدید - پایانه آزادی ) دسترسی به خط یک بی آر تی هم فراهم خواهد شد . خواهشمند نسبت به برقراری این خط اتوبوس در طول بزرگراه شهید باقری جهت رفاه حال شهروندان اقدامات لازم را معمول دارند . /م

معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۴ تهران، شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، سازمان حمل و نقل و ترافیک مرکز

0
100
گزارش از مطالبه

تصویر نمایه‌ی ‌علی صادق‌
@user1750401675141 روز پیش
در پاسخ به
از مطالبه شما حمایت شد لطفا از پویش ما هم حمایت کنید 👇https://farsnews.ir/user175040167514/1775039566013121054
تصویر نمایه‌ی ‌علی صادق‌
علی صادق

@user175040167514  •  12 فروردین 1405

مطالبه

سد خرمرود تویسرکان آبگیری شود

با وجود حجم بالای ورودی آب به سد خرمرود تویسرکان و وعده مسوولان استان همدان و شهرستان تویسرکان بر آبگیری سد خرمرود در زمستان ۱۴۰۴ اما هم اکنون در بهار ۱۴۰۵ با عدم بستن دریچه های سد خرمرود تویسرکان حجم بالای آب از زیر سد خرمرود بلااستفاده خارج می شود. و از دسترس خارج می شود تا ۵۴ روستای منطقه خرمرود تویسرکان در تابستان با کمبود شدید آب مواجه باشند. و این موارد در حالی است که مسوولان استان همدان با وجود حجم بالای خانواده هایی که از شهرهای بزرگ در روستاهای خرمرود تویسرکان بخاطر جنگ ساکن شده اند باید تدابیر بهتری برای ذخیره سازی آب در سد خرمرود تویسرکان می اندیشیدند. و دریچه های سد خرمرود را سریعتر نصب و می بستند. هر قطره آب که امروز هدر می رود در تابستان می تواند نجات بخش باشد. چرا سدی که ساخته شده است نباید از آن استفاده کرد؟

اداره کل منابع آب استان همدان، وزارت نیرو، وزیر نیرو، فرمانداری تویسرکان، استانداری همدان، همدان، تویسرکان

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌9**0117‌
در پاسخ به
بنظرمیرسدوام ازدواج اگر زود هم پرداخت شود مشکلی را حل نمی‌کند،لذامجلس ودولت بایدسیاست وقانونی تدوین وتصویب کنندکه اشتغال تامین کننده هزینه ازدواج وزندگی ابرو مندانه باشدوهمه اعتباروام ازدواج ودیگرکمکها برای ایجاد کارخانجات تولیدی هزینه گردد.