مطالبه

جلوی گرانی خودرو در ایرانخودرو و سایر شرکت‌های مربوطه گرفته شود

با توجه به گرانی‌های شدید خودرو در سال جاری که سه بار به صورت پی‌درپی اتفاق افتاده است، از مسئولان مربوطه می‌خواهیم که به فوریت اقداماتی جدی برای جلوگیری از این روند افزایش قیمت‌ها انجام دهند. گرانی خودرو دیگر قابل تحمل نیست و فشارهای اقتصادی مردم را به شدت تحت تاثیر قرار داده است. ما خواهان توقف این روند و تعیین قیمت‌های منطقی و عادلانه برای خودروها هستیم تا مردم بیش از این از شرایط معیشتی سخت رنج نببرند.

ایران خودرو

0
100
گزارش از مطالبه
.
.
20:34 - 7 بهمن 1404
اقتصاد
صنعت و تجارت

703 بازدید



4 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌کاربر فارس‌
@Bnhcdg5678 بهمن 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌کاربر فارس‌
کاربر فارس

@Bnhcdg567  •  30 دی 1404

مطالبه

چرا نباید از زانو زدن والرین فیلم بسازیم؟! ساخت فیلم های تاریخی ایرانی

چرا از زانو زدن والرین فیلم نمی‌سازیم. کشورهایی هستند نهایتا ۲۰۰ ساله از تاریخ نداشته خود فیلم می‌سازند داستان پردازی می‌کنند و برای خودشان فرهنگ ،تمدن وغرور ملی می‌سازند. چرا ما نسازیم؟! چرا کشوری مثل ایران با این پشتوانه قوی تاریخی نباید درباره تاریخش فیلم یا سریال بسازد؟ خلاء فیلم تاریخی از تاریخ ایران همیشه احساس می شده. دانستن تاریخ هم روشن گری می‌کند و هم به حقیقت می‌پردازد . 🔸شبهات تاریخی را پاسخ می‌گوید چه درباره تاریخ ایران و متقابلا درباره اسلام . نشان دهید چه کسانی در فتح ایران توسط اعراب دخیل بودند یک بار برای همیشه به شبهه مشارکت در آن پاسخ دهید. 🔸به رشادت های اقوام اصیل ایرانی بپردازید . 🔸به نوابغ ایرانی بپردازید. 🔸حتی ضد قهرمان های ایران ارزش داستان پردازی دارند.البته که دیگر کشور ها ضد قهرمانانشان هم خیالیست چه برسد به قهرمان هایشان. در تمام داستان ها نباید قهرمان وجود داشته باشد.برخی فیلم ها هم ژانر ضد قهرمان دارند. حسن صباح وفرقه حشاشین. اگر به آن هم پرداخته شود ورزشی مثل پارکور ریشه ایرانی می یابد .الان ببینید اساسینز کیرید را کجا ساخته ؟ 🔸با دروغ پردازی غربی ها درباره ایران و تمدنش مقابله می‌کند جلوه واقعی ایران را نشان می‌دهد .اگر ایرانی ها فیلم ضد ایرانی ۳۰۰ را ندیده اند سایرین حتما دیده اند.به دیگر کشورها باید نشان داد که ایرانی ها چه کسانی هستند واین امر ریشه در کجا دارد. 🔸چرا نباید به غربی ها نشان دهیم که چقد حقیر بودند. 🔹فکر تاریخ و تمدن کهن ایران زمین نقطه مشترکی که همه ما نسبت به آن تعلق خاطر داریم آن را دوست داریم و می‌خواهیم درباره آن بیشتر بدانیم. 🔹ساخت فیلم سریال درباره تاریخ ایران باعث هم بستگی اقوام و اتحاد بیش از پیش مردم می‌شود علاوه بر این که فهم تاریخی را افزایش می‌دهد. 🔹همچنین اگر خودمان از چنبن ظرفیتی استفاده نکنیم کشورهای نوپا و سودجویی هستند که بخواهند از تمدن ما از مشاهیر، دانشمندان، قهرمان‌های ما سوءاستفاده کنند وعلم ،دستاورد، حرفه،کتب و... آنها را برای خودشان جا بزنند . آیا وقت آن نیست که آثار در خوری درباره تاریخ‌مان ساخته شود و جلوی سودجویی کشورها سود جو از تاریخ و هویت ما گرفته شود؟ همه ما دوست داریم تاریخ را تاریخ واقعی را بشناسیم و کجا بهتر از رسانه ملی برای نشان دادن این حقایق. #صداوسیما #نمایش‌خانگی #فرهنگ‌وارشاداسلامی

سازمان صدا وسیما، وزارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر جبلی ریاست محترم صدا وسیما،_ شبکه دو_بروجردی ها، شبکه های نمایش خانگی، تاریخ، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@User1768450814099 بهمن 1404
9**0525

@user1709100106890653631  •  6 بهمن 1404

تعویق مجدد آزمون دکتری ۱۴۰۵ از ۲۴ بهمن به سال ۱۴۰۵
مطالبه

تعویق مجدد آزمون دکتری ۱۴۰۵ از ۲۴ بهمن به سال ۱۴۰۵

به علت حوادث امنیتی اخیر در کشور و با هدف مدیریت شرایط برنامه امتحانی دانشگاه ها و نظام آموزش عالی باتعویق های ۲ هفته ای مواجه شد. اما تعویق ۲ هفته ای برای داوطلبان کنکور چاره ساز نبود چرا که شرایط اینترنت بین الملل، تداخل مجدد امتحانات دانشگاه با تاریخ جدید کنکور و ... همچنان به قوت خود باقی مانده است. همان گونه که در جریان هستید امتحانات پایان ترم دانشگاه های برتر کشور نظیر دانشگاه شریف، خواجه نصیرالدین طوسی و... به اواخر بهمن ماه کشیده شده است. با ایجاد این تعویق بالطبع دانشجویان ارشد که جز قشر ثابت و پر تعداد کنکور دکتری هستند با به همریختگی شدید برنامه های کنکوری و امتحانات پایان ترم مواجه شده اند. این به همریختگی برای بخش زیادی از دانشجویان اینگونه است که داوطلب کنکور دکتری در ۱۸ و ۲۱ و ۲۵ بهمن ماه امتحان دانشگاهی دارد، ۲۴ بهمن #آزمون_دکتری دارد. طبق روال مرسوم سال‌های قبل اغلب اوقات یک فرجه ۳ تا ۴ هفته ای برای جمع‌بندی آزمون دکتری لازم است که با تعطیلات بین دو ترم و شروع ترم این فرجه برای داوطلبان مهیا بود‌ اما اکنون با برگزاری زودتر آزمون دکتری و تعویق های پیش آمده این فرصت جمع بندی را از داوطلبان‌گرفته است. برهمگان واضح است که آزمون دکتری و این مقطع نقش مهمی در آینده علمی دانشگاهیان و بالطبع نظامی علمی و تحقیقاتی کشور دارد. در این شرایط داوطلبان کنکور خواستار #تعویق برگزاری آزمون در فروردین یا اردیبهشت ۱۴۰۵ هستند. علاوه بر به همریختگی زمانی برنامه های امتحانات و تداخل فوق الذکر، قطعی همچنان اینترنت بین الملل (قطع و وصل شدن پی در پی در برخی نقاط و برخی دیگر کامل قطع است) اکثر داوطلبان آزمون دکتری به منابع آنلاین نظیر کلاس‌های آموزشی ضبط شده، کلاسهای جمع بندی انلاین و مجازی نکته و تست (داوطلب در شهر دیگر کلاسهای انلاین در تهران شرکت کرده و عدم آسانی رفت و امد) جزوات و مقالات پایگاه های علمی بین‌المللی دسترسی ندارند. این عدم دسترسی باعث کاهش کیفیت مطالعه و عدم آمادگی مطلوب‌ شده است. در مجموع می توان گفت ۱- تعویق مجدد امتحانات دانشگاهی و تداخل مجدد امتحانات با آزمون دکتری در ۲۴ بهمن ۲- ادامه دار شدن قطعی همچنان اینترنت بین‌المللی و ۳- اثرات روانی ناشی از حوادث اخیر توانمندی علمی داوطلبان آزمون دکتری ۱۴۰۵ ۴. به دلیل تعویق مجدد امتحانات دانشگاه و تداخل آن با آزمون دکتری، مجددا رفت و آمد بین شهرها برای حضور در امتحانات حضوری ارشد از طرفی و از طرف دیگر حوزه انتخابی کنکور در شهر محل سکونت با مشکل مواجهه می‌شود. ۵. همچنین برودت هوا و نابسامانی آب و هوا هم به این معضل اضافه می‌شود. به همین جهت از خبرگزاری فارس درخواست می شود این خواسته به حق داوطلبان آزمون دکتری ۱۴۰۵ را به نهاد ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شورای عالی انقلاب فرهنگی، کمیسیون اموزش مجلس و سازمان سنجش کشور منتقل نموده و مانند سایر آزمون ها که در فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود ازمون دکتری به ان زمان موکول کنند. از این رو خواستار تصمیم منطقی و مبتنی با شرایط فعلی هستیم.

نهاد ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و دکتر قائم پناه، ریاست کمیسیون اموزش مجلس شورای اسلامی، سازمان سنجش کشور

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌Mohammad‌
@IRAN_HMD14 بهمن 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌Mohammad‌
Mohammad

@IRAN_HMD  •  10 بهمن 1404

ادامه تولید پژو پارس
مطالبه

ادامه تولید پژو پارس

باسلام جناب مدیر شرکت ایران خودرو به استحضار میرسانم ما خواستار ادامه تولید پژو پارس هستیم، این ماشین بهترین ماشین بین ماشین های ایرانی بود که متأسفانه تولیدش را متوقف کردید و هیچ وقت دلیلش را نگفتید. پارس را به لیست ماشین های قابل عرضه اضافه کنید تا فروشتان هم بیشتر شود، و مردم هم راضی!

شرکت ایران خودرو، مدیر عامل ایران خودرو، عادل پیر محمدی، ایران خودرو

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش


@user1769779429015 بهمن 1404
تصویر نمایه‌ی ‌Mohammad‌
Mohammad

@IRAN_HMD  •  10 بهمن 1404

ادامه تولید پژو پارس
مطالبه

ادامه تولید پژو پارس

باسلام جناب مدیر شرکت ایران خودرو به استحضار میرسانم ما خواستار ادامه تولید پژو پارس هستیم، این ماشین بهترین ماشین بین ماشین های ایرانی بود که متأسفانه تولیدش را متوقف کردید و هیچ وقت دلیلش را نگفتید. پارس را به لیست ماشین های قابل عرضه اضافه کنید تا فروشتان هم بیشتر شود، و مردم هم راضی!

شرکت ایران خودرو، مدیر عامل ایران خودرو، عادل پیر محمدی، ایران خودرو

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش