تصویر سربرگ نمایه‌ی ‌Sinaam‌
S

Sinaam

@user1709101479309051836
تاریخ پیوستن: شهریور 1401
@user170910147930905183619 اسفند 1404
تکبیراینترنت رو وصل کنین تا ما هم مثل خبرنگار های شما پیام انقلاب را در رسانه های معاند منتشر کنیم
تصویر نمایه‌ی ‌عاطفه غریبی‌
عاطفه غریبینشان رسمی فارس

@atefegharibi  •  18 اسفند 1404

واکنش‌ جهان به انتخاب رهبر سوم انقلاب

با اعلام انتخاب سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی ایران، موجی از واکنش‌ها و تحلیل‌ها در شبکه‌های اجتماعی ایکس میان چهره‌های مختلف جهان شکل گرفت.

نمایش گزارش


@user170910147930905183619 اسفند 1404
تکبیروقت آن است که اینترنت رو وصل کنند تا مردم ایران همگی شاهد فروپاشی آمریکای جهانخوار باشند

این خبر حذف شده است.


@user170910147930905183619 اسفند 1404
ای کاش مترو های ما هم اینقدر امنیت داشتنداینجا 10 ثانیه حواست به کیفت نباشه کیفتو میقاپن

این خبر حذف شده است.


@user170910147930905183618 اسفند 1404
والا ما تو این خبر فقط 3 تا ماشین دیدیم که انگار پراید بهشون کوبیده
تصویر نمایه‌ی ‌رضا عیوضی‌
رضا عیوضی

@reza_eyvazi  •  18 اسفند 1404

تصاویری از ۶ اصابت موشک همراه با تلفات در مرکز اسرائیل

منابع خبری عبری‌زبان دقایقی پیش از اصابت 6 موشک از ایران به مرکز فلسطین اشغالی خبر دادند. بر اساس گزارش‌های اولیه، شمار کشته‌شدگان و مجروحان ۴ نفر اعلام شده است که احتمال افزایش آن وجود دارد.

نمایش گزارش


این خبر حذف شده است.


Sinaam بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌Jack Reacher‌
@JackReacher18 اسفند 1404
در پاسخ به
وجود تناقض در عبارات "سرگردانی یک میلیون آمریکایی" با "هزاران شهروند امریکایی" خود بیانگر میزان دقت و صحت این گزارش است. ظاهرا خبرنگار محترم به این اختلاف بیش از 990 هزار انسان دقت نکرده و یک میلیون را بصورت جهادی پرکرده اند.

@user170910147930905183618 اسفند 1404
بیچاره ها. تازه دولتشون نتشونو بسته خبردار نشن

سرگردانی حدود یک میلیون آمریکایی در خاورمیانه

دستورالعمل دیرهنگام و عدم مساعدن وزارت امور خارجه آمریکا به هزاران شهروند آمریکایی در کشورهای خاورمیانه، آن ها را به تکاپوی دیوانه‌وار برای خروج از منطقه واداشته است.

نمایش گزارش


این خبر حذف شده است.


@user170910147930905183618 اسفند 1404
میترسه. چون میدونه این کار به شدت خطرناکه
تصویر نمایه‌ی ‌زهرا طهرانی‌
زهرا طهرانینشان رسمی فارس

@Tehrani  •  18 اسفند 1404

ترامپ اعزام نیروی زمینی به ایران را رد کرد

رئیس‌جمهور آمریکا هرگونه گمانه‌زنی درباره اعزام نیروی زمینی به تأسیسات هسته‌ای ایران را رد کرد و گفت «هیچ تصمیمی در این خصوص نگرفته‌ایم و به هیچ‌وجه به آن نزدیک نیستیم».

نمایش گزارش


@user170910147930905183618 اسفند 1404
اما بعید میدانم
تصویر نمایه‌ی ‌علی رضایی‌
علی رضایینشان رسمی فارس

@Ain110  •  18 اسفند 1404

ایران نفت ۲۰۰ دلاری را تارگت کرد!

کارشناسان نفتی هشدار می‌دهند که ادامه وضعیت فعلی در منطقه می‌تواند قیمت نفت خام را به‌طور تصاعدی افزایش داده و به مرز ۲۰۰ دلار در هر بشکه برساند.

نمایش گزارش


Sinaam بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌علی رضایی‌
@Ain11018 اسفند 1404

ایران نفت ۲۰۰ دلاری را تارگت کرد!

کارشناسان نفتی هشدار می‌دهند که ادامه وضعیت فعلی در منطقه می‌تواند قیمت نفت خام را به‌طور تصاعدی افزایش داده و به مرز ۲۰۰ دلار در هر بشکه برساند.

@user170910147930905183618 اسفند 1404
آفرین بر شما

پزشکیان: بسته مقاوم‌سازی اقتصادی برای تامین غذا و دارو ابلاغ شد

رئیس جمهور در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اولویت ما همیشه معیشت مردم بوده است. بسته مقاوم‌سازی اقتصادی ابلاغ شد تا تأمین غذا، دارو و کالاهای ضروری و تمدید سررسید تعهدات بانکی انجام شود. از تولیدکنندگان حمایت و واردات اقلام اساسی تسهیل می‌شود.

نمایش گزارش


مطالبه

ایجاد محدودیت برای ورود و اشتغال مهاجرین افغانستان

شرایط زندگی برای مردم ایران به دلیل وجود تحریم ها و کمبود آب شیرین بسیار سخت و طاقت فرسا است. چرا با وجود قطعی آب و برق، شلوغی مدارس ها و مراکز بهداشتی و کمبود کار و آمار وحشتناک بیکاری مردم افغانستان اجازه دارند که به راحتی و بدون موارد قانونی وارد خاک ایران شوند؟ چرا موارد قانونی پیگیری نمیشه تا حداقل سازمان ملل مسئولیت بخشی از هزینه هایی که سبب آن حضور مردم افغانستان در ایران هست رو به گردن بگیره؟ چرا کارگر زحمت کش ایرانی به دلیل اینکه کارگر افغان چند صد هزار تومان کمتر مزد میگیره باید از کار کنار گذاشته بشه؟ چرا صف نان وایی ها و تخت بیمارستان های ایران باید با مردم افغانستان پر شده باشه؟ ما خواستار ایجاد محدویت برای ورود مهاجرین به ایران، اخراج افرادی که غیر قانونی وارد شدند و ایجاد محدودیت برای فرزند آوری این افراد هستیم. چرا به این فکر نمیکنید که اگر طالبان با کشور عزیزمان ایران وارد درگیری بشه مردم افغانستان دست به شورش خواهند زد؟ به جای اینکه کار از کار بگذرد و درمان بعد از مرگ بیمار محیا شود از زمان استفاده کنید و اقدام کنید. تمام مردم جهان قابل احترام هستند، به خصوص مردم افغانستان که بخش مهمی از امپراطوری ایرانشهر بودن و دین و فرهنگ مشابه ای با مردم ایران دارند، اما وقتی که مردم ایران در فشار هستند، چرا نباید شرایط قانونی ایجاد شود تا این هم سازمان ملل هزینه هایی رو به گردن بگیره هم این مهاجرین و پناهندگان به صورت عادلانه بین کشور هایی مثل ایران، تاجیکستان و پاکستان تقسیم بشوند؟